Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunda198

czy to normalne?????????????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość kunegunda198

ja nie wiem...jestem z Kamilem od dwoch lat. nie widzimy sie od poniedzialku do czwartku gdyz uniemozliwia nam to praca i km. ostatnio...wie ze to glupie weszlam w jego historie przegladanych stron....;/ a tam same malolaty i kurwiszony na naszej klasie;/;/ wyszukiwane jakies "niunie" albo "piekne slowianskie"...... strasznie zaluje ze to zobaczylam... no i oczywiscie z ciekawosci weszlam w piatek drugi raz;/ i znowu to samo;/;/ chyba z 50 stron jakis lalek z naszej klasy nagich...;/ czy normalne???moze on mysli o zdradzie;(

Gość jaj aja jaj a
on nie mysli on to robi

Gość jaj aja jaj a
aaaa i odpowiedz na pytanie z tematu: nie to nie jest normalne.....

Gość kunegunda198
tego ze mnie zdradza .. jestem pewna ze nie. boje sie jednak ze mysl o tym i moze to nastapic;/

Gość badz dobrej mysli
co prawda moj facet nie oglada lal na nk ale whodzi czasem na te inne strony to wcale nie oznaka ze cie zdradza poprostu facet w dlugim zwiasku chyba lubi sobie tylko ogladnac inne ciala mnie tez to wkurzac ale staram sobie to tlumaczyc wlasnie w ten sposob

Gość kunegunda198
tez probuje sobie tak tlumaczyc...ale chyba jestem za miekka...ale to dla mnie jest falszywe jak on moze mnie przytulac mowic ze kocha a jak wjde do lazinki ogladac sobie jakies kurwiszony!!!