Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapyytannko

czy to możliwe??fotomodeling

Polecane posty

Gość zapyytannko

ostatnio na nk. napisała do mnie pewna kobieta czy myslalm o pracy fotomodelki.odpisalam jej zgodnie z prawda ze nie poniewaz jestem bardzo niska i za duzo waze.poprosila o zdjecia sylwetki i twarzy z profilu a sylwetki przod i tyl i tez profile...odpisala mi na nastepny dzien ze nie mam idealnej figury ale jesli starala bym sie nad nia popracowac to mozna nawiazac wspolprace.. otoz minelo 2 tygodnie ja schudlam i wyslalam jej zdjecia aktualne stwierdzila ze jest juz dobrze i ze zaczyna mi szukac ofert...kurde jestem niziutka biodra szerokachne.... zastanawiam sie czy to nie jakis chwyt z cos wydawala sie kompetentna osoba i obeznana w temacie.pytala mnie nawet czy biore tabletki hormonalne itd..... jak myslicie jesli bede miala jakas oferte i mialabym jechac na sesje to powinnam pojechac..kurde tyle sie slyszy ze dziewczyny sprzedawane sa za granice do agencji.

Gość zapyytannko
aa po przeslaniu jej zdjec twarzy z profilu stwierdzila ze jest super i ze mam sliczne rysy twarzy i z profilu prezentuję się dobrze... pytala o tatuaze blizny itd.

Gość wysłałaś zdjecia kobiecie
której nie znasz??? Jeśli tak to wybacz ale albo małolata z ciebie albo idiotka

Gość zapyytannko
no sory i tak widziala moje zdjecia na naszej klasie poprosila tylko o zdjecia takie tylko z profilu twarz i sylwetke

ile ty masz lat?

Gość zapyytannko
17

Gość pokaż foty

to trzeba było się matki zapytać co o tym myśli, ta kobieta to mógł być jakiś zboczeniec, który bedzie chciał się z tobą spotkać. O tym nie pomyślałas?

Gość niemożliwe to jest to
że schudłas w 2 tygodnie :D

Gość zapyytannko
no widzisz przy dobrych cwiczeniach i rozsądnej diecie da sie schudnac.a zjdecia byly oczywiscie w obraniu w jeansach i bluzce

i co z tego, że były w ubraniu??? Ktoś moze chce uspić Twoją czujność by sie z toba spotkać

ubraniu jak juz :) hmm.. dziwne, wez lepiej sie jej zapytaj z jakiej ona agencji czy cu.. i sprawdz w internecie. ja bym tam obcej babie zdjec swoich nie wysylala.

Gość zapyytannko
przeciez na jakies spotkanie z ta osoba pojade z rodzicem ludzie kochani ja nie jestem palcem robiona zeby w ciemno jechac gdzies zdjecia swoja droga ale sporkanie to raczej powazna sprawa

Gość a ja ci powiem tak ze rozne
rzeczy sie zdarzaja.i moze naprawde masz ciekawa urode.czasem zdarzaja sie takie glupie przypadki ze ktos na ulicy cie zaczepi lub tak jak napisalas na naszej klasie.moze ta osoba naprawe tym sie zajmuje.ale badz czujna jedz z rodzicami i o wszystkich zdjeciach ich informuj o jakie jestes proszona by wyslac tej pani

Gość zapyytannko
dlatego uwazam ze warto sprobowac.rodzice o wszystkim wiedza i beda przy pierwszym spotkaniu.chcialam sie poprostu dowiedziec czy moze kogos takie cos spotkalo czy ktos zaczepil w ten sposob czy to nie podpucha