Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukający69

Potykając sie całymi dnaimi... Szukajac siebie..

Polecane posty

Witam. Jestem 21 letnim kolesiem.. caly swoj czas spedzam na kompie.. na dodatek mam sesje.. dostalem sie na studia platne poniewaz zawalilem mature.. strasznie slabo ja napisaelm... niepotrafie sie uczyc.. mam nerwice i wszystko mnie drazni.. komputer jest moim panem i wladca... bez niego nie potrafie funkcjonowac.. usowalem juz zeczy ktore mnie do niego ciagnely ale to nie pomagalo.. moje drugie ja mowi mi odejdz wstan.. ale nie potrafie... przezto pogorszyly sie moje stosunki z rodzicami ze znajomymi.. nie mam kolegow ani kolezanek.. tymbardziej dziewczyny chodz nie jestem taki brzydki.. a jak niektorzy mowia to nie zawsze ma duze znaczenie... Sam niewiem co mam zrobic... inni pozdawali to co bylo do pozdawania w sesji a ja nic... nie potrafie sobie poradzic jestem zdekoncentrowany.. Czy sa wsrod was ludzie ktorzy maja podobny problem i sobie z nim poradzili? psycholog odpada.. prosze.. jak sie z tego wyrwac.. ;( Jestem jak w transie... to jest jak narkotyk.. nawet juz na nim zdrowie trace... :( nadodatek stracilem swoja gadke.... kiedys moglem nawijac w nieskonczonosc.. teraz jakbym mial zastoj :(((

Gość taka jedna kobitkaaaa
myślisz że Ci tu ludzie pomoga? :O właśnie zalecam psychologa, a jeszcze lepiej psychoterapeutę

Gość taka jedna kobitkaaaa
uzależnienia od kompa i internetu nie wyleczysz w internecie, zreszta żadnego innego też