Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandziaa

jaki wozek, prosze doradzcie mi !!!

Polecane posty

zdecydowalam sie na ATLANTIC Baby Design ale opinie nie sa najlepsze na jego temat załamalam sie bo mało czasu zostało a ja teraz nie wiem jaki kupic :O

Gość uiui
zalezy jaka ma byc cena-ja kupilam emmaljunga-rewelka ale dosc drogi

Gość atlantic espiro to tansza
wersja x-landera. a x-lander uwazam, ze jest swietny!

Gość Annais-tlen
Ja mam właśnie do sprzedania cały zestaw X-lander XA Limited Edition w kolorze jasny grafit (niemal szary) ze wstawkami moro. Kupiłam go dokładnie w marcu ubiegłego roku za niecałe 2000 zł. W zestawie jest spacerówka, gondola X-pram, fotelik samochodowy - nosidło X-car do 13 kg (użyte dosłownie parę razy, bo nie mam auta), pakowna torba przypinana X-bag, parasolka X-sun, adaptery do mocowania na stelażu gondoli oraz fotelika samochodowego, folia na gondolę, folia na spacerówkę (nigdy nie używana). Do wszystkiego mam instrukcję obsługi. Wózek jest świetny, nadaje się na wertepy, ale czas go sprzedać, bo szkoda, żeby marnowała się gondola i fotelik. Ja chcę 1200 zł i spokojnie pójdzie za tyle, jak widzę za ile chodzą starsze modele i bez fotelika.

Gość Annais-tlen
Jeszcze pompka do kół jest w zestawie:)

Gość mammałyga
My kupiliśmy Teutonie Primus Delta- suuuuuper!!!!!!!! wygodny, ładny wytrzymały, na wakacjach jeździła w nim 3 dzieci na plaże! jest naprawdę super wytrzymały, dodam że mieszkamy pod warszawą, i chodniki nie równe i talkie tam wertepy- a teutonia ma super amortyzatory i nawet po lesie możemy jeździć.Teraz dla 2 dzidzi kupiliśmy z myślą o "wyprawach" do miasta i na zakupy bebe confort. fotelik creatis, i spacerówkę loola. Fotelik i do samochodu i bezpośrednio na stelaż montowany- super wygodne rozwiązanie. http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=348 http://www.90n.pl/sklep/product/p/85/bebe,confort,creatis,fix.html# dodam, że do looli nie kupowaliśmy gondoli, jak szliśmy na spacer to maluch jechał w teutoni, jak w odwiedziny do znajomych, lub do marketu to na początku fotelik + stelaż, potem loola spacerówka(stelaż+ siedzisko)

jeżdziłam loola przez 5 miesiecy (gondola) i przez 2 miesiace spacerówka, fotelik maly, dla 6 miesiecznego dziecka (9,5 kg) za maly i ciezki, ale ogolnie bylam zadowolona, choc piankowe male kolka n ie nadaja sie na wertepy - raczej tylko plaskie powierzchnie (w miescie) teraz jezdze quinny buzz spacerowka - super! lekko sie prowadzi, szybko sie sklada, malemu wygodnie, torba buzz box mimo malych rozmiarow pojemna. polecam, choc cena odstrasza (okolo 1800 sama spacerowka, ALE: komplet gondola, fotelik maxi cosi i spacerowka to koszt okolo 2200) pozdrawiam

jeżdziłam loola przez 5 miesiecy (gondola) i przez 2 miesiace spacerówka, fotelik maly, dla 6 miesiecznego dziecka (9,5 kg) za maly i ciezki, ale ogolnie bylam zadowolona, choc piankowe male kolka n ie nadaja sie na wertepy - raczej tylko plaskie powierzchnie (w miescie) teraz jezdze quinny buzz spacerowka - super! lekko sie prowadzi, szybko sie sklada, malemu wygodnie, torba buzz box mimo malych rozmiarow pojemna. polecam, choc cena odstrasza (okolo 1800 sama spacerowka, ALE: komplet gondola, fotelik maxi cosi i spacerowka to koszt okolo 2200) pozdrawiam

Ja mam Jedo Fyn 3ds, też myślałam o Atlanticu, ale jednak Jedo wygrał i nie żałuję. Wychwalam ten wózek jak się tylko da, nie żałuję wyboru, nie zamieniłabym za nic w świecie. Duża gondola, wygodna spacerówka, doskonale sie prowadzi po każdym terenie, zwrotny, ogromny pojemny kosz, fajna torba, ekstra budka. Minus waga. Ogromny plus cena.