Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez_r_a_d_n_a

co robic? POMOCY

Polecane posty

Gość bez_r_a_d_n_a

znacie jakis dobry srodek na przytycie??? Jakies tapletki na lepsze łaknienie, kurde jestem strasznie chuda i chce przytyc jakies 5 kilo :( i nie wiem jak;( czasami nie dam rade jesc w szczegolnosci jak mam okres wtedy praktycznie bardzo malutko jem :( nie wiem co robic? pomózcie tylko prosze nie piszcie zebym układała diete czy cos bo to i tak mi nic nie da brałam odzywki na prztycie ale tez nic nie dało zjadlam 3 gainery i moze i nic:(:(:(:(:

Gość monika24346
zrób badania i do lekarza z tym ic

Gość madziattt
Megace jestna recepte

Gość monika24346
a to jest bezpieczne?? czytałam ze cholernie niszczy wątrobę... nie jestem anorektyczka a ile to wogóle kosztuje?? i czy przepisze to zwykły lekarz rodzinny bez zadnego problemu

Gość otóż zrób tak

kosztuje on chyba 200 lub 300 złotych, ale jest niebezpieczny dla zdrowia, poczytaj sobie w necie o jego skutkach, jak masz układy z lekarzem to powinien go przepisac, ale pewnie będzie się bał

Gość bez_r_a_d_n_a
tzn ile kosztuje? i czy poskutkuje wogóle?

Gość otóż zrób tak
nie jedz nic przez 1-2 dni potem postaw przed sobą na stole szklankę ciepłego mleka i jajecznicę otwórz szeroko usta i nachyl sie nad tym ale nie jedz kiedy tasiemiec zacznie wychodzić przez gardło siedz spokojnie i nie nerwowymi ruchami wyciagaj go trzymając stanowczo ale nie szarpiąc potem tasiemca możesz użyć jako sznurówki p.s. napisz jaka miał długość

Gość bez_r_a_d_n_a
az tak rezykowac nie chce ale dziekuje za rade czytalam juz o tym i podogbno to jest dla tych co chorowali na nowotwory

Gość bez_r_a_d_n_a
nie, a czy by to pomogło bardziej od tych wysoko-węglowodanowych?

Gość puknijcie sie w głowy kochani
Megace® Megace® 160 Megestrol acetate Hormonum ATC: L 02 AB 01 Bristol-Myers Squibb Wykaz: B tabl.: (40 mg) 100 szt. (Rp) PP; R rak piersi i r. trzonu macicy tabl.: (160 mg) 100 szt. (Rp) PP; R rak piersi i r. trzonu macicy Skład 1 tabl. zawiera 40 mg lub 160 mg octanu megestrolu. Działanie Syntetyczny steroid o silnym działaniu gestagennym i hamującym owulację. Wskazania Lek drugiego rzutu w paliatywnym leczeniu zaawansowanego raka sutka i trzonu macicy zwłaszcza u chorych nie kwalifikujących się do operacji lub radioterapii; w wybranych przypadkach jako leczenie uzupełniające zabieg operacyjny lub radioterapię. Przeciwwskazania Ciąża, zwłaszcza jej pierwsze 4 miesiące i okres karmienia piersią. Ostrożnie u kobiet z chorobą zakrzepowo-zatorową w wywiadzie. Działanie niepożądane Najczęściej występuje zwiększenie masy ciała wskutek wzmożonego łaknienia. Nudności i wymioty, obrzęki, krwawienia w trakcie cyklu, duszność, zaczerwienienie skóry z lub bez hiperkalcemii, hiperglikemia, wyłysienie, zespół cieśni nadgarstka. Rzadko powikłania zatorowo-zakrzepowe (zakrzepowe zapalenie żył, zator tętnicy płucnej). Dawkowanie Doustnie. Rak sutka: 160 mg/dobę w dawce pojedynczej lub podzielonej. Rak trzonu macicy: 40-320 mg/dobę w dawce pojedynczej lub podzielonej. PS. JEDZ DUZO BIAŁKA I ĆWICZ NA SIŁCE NA MASE A NIE ŻARCIE BEZ SENSU I SZKODLIWE EKI :O

ja też mam problem z przytyciem, kupiłem sobie samo białko - 900 gram i przybrałem 3 kg, jak dla mnie to sukces, tylko jak sobie kupisz to radze pij z jogurtem, bo z wodą lub mlekiem jest błeeeee, bynajmniej dla mnie ( a ogólnie po wszystkim co w siebie władowałem przytyłem 15 kg :) )

Gość bez_r_a_d_n_a
a po jakim czasie przytyłaś?? i czy do tego ćwiczyłaś na siłowni?? i jakiej firmy?? ja mam nie dawno skonczone 18 lat i nie wiem moze sie to jeszcze zmeni ale jakies takie mysli mam ze zawsze taka bede :(

po pół roku tak przytyłem, jak dla mnie to i tak za mało, ale też mam problem, aktualnie mam białko - extensor (około 80 zł ), nie radze kupować białka z ostrowii bo wiecej czasu spedzisz na kiblu :) a teraz przymierzam się do kupna białka z Vitalmaxa, bo mają dobre i tanie odżywki

a co do silowni to nie byłem ani razu, cwiczę w domu trochę, ale jak bierzesz białko to nie podtrzebujesz od razu lecieć na silownię

Gość puknijcie sie w głowy kochani
no, jest nie cacy ; AUTORKO - WAŻNE - nie dramatyzuj, bedzie dobrze :) zwłaszcza że jeszcze nastolatką jesteś; ja już przed 30jestem, całe życie 170 wzrostu i 45 kilo żywej wagi (drobniutkie kości, jak udziecka normalnie)- nigdy mi to nie przeszkadzało; ale kiedyś zaczęlam intensywnie ćwiczyć - bieganie plus siłka, do tego akurat zaczęłam jeść produkty z białkiem i błyskawiczne efekty - masa sie nabiła, zero tłuszczu na ciele, waga podskoczyła do 52 (po jakichś 6, 7 miesiącach); nie zaśmiecaj żołądka, postaw na trening; dobre efekty oprócz siłowych ćwiczeń dają sztuki walki - mi na tym mięśnie błyskawicznie się nabijają, a co za tym idzie waga :D