Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 12222

Do facetów Czy dla mężczyzny taki lodzik

Polecane posty

Gość Kasia 12222

Jest bardziej przyjemny,gdy się połyka sperme, gdy on kończy w moich ustach? Czy to bez znaczenia,z połykiem czy bez??

Gość Kasia 12222
Odpowiedzcie :P

Gość gtwrhjww
oj, przez te ferie rzuca się dzieciom na mowzg :P

To juz nie ma pól kolonii na feriach ? ;) W moich czasach dzieci nie nudzily sie tak podczas ferii :P

Gość Kasia 12222
Jestem w województwie gdzie ferii jeszcze nie ma :P Mam 19 lat.

Gość Kasia 12222
Chcialam po prostu wiedziec czy facet odczówa jakąś róznicę w doznaniach :P Do Wredniak Paskudny: Szpanujesz,bo jesteś bardziej doswiatczony. Juz pisałam kiedyś z Toba na tym fotum. Ale ostatnio zauważyłąm,że ze wszystkich się napierdalasz!

Kasie stera sie przygotować ...ale nie do ferii a na dobrą orgietkę. Niechaj no ktoś ją poduczy. Najlepiej zacząć od praktyki a teorię sie dorobi. By By

Gość Kasia 12222
Kafe schodzi na psy. Nawet nie można zadac normalnego pytania, bo albo odzywa się Wredniak Paskudny ze swoimi ironicznymi wypowidziami,albo jakis kolejny.......... człowiek. Chce znac zdanie, i opinie ludzi,którzy mają coś z tym wspólnego... To takie dziwne? Na erotycznym forum!?

Kasiu, piszesz że masz 19 lat, jeżeli to prawda to seksisz juz od pewnego czasu. Czy ty nie iwdzisz co sprawia facetowi najwiecej przyjemności?? No oczywiście ze z połykiem. Powiem wiecej ssij go dalej po tym jak wystrzeli a zobaczysz jaki jest bezbronny, bezsilny. Będzie cały Twój!!!!!

wiekszość facetów chciałoby \"z\",ale cóż znaczy połyk ? dużo przyjemniejsze jest skonczyć w ustach kobiety,ale zeby fakt wytrysku nie oznaczał końca stymulacji... a połyk wtedy jest mało istotny

Gość Kasia 12222
dziękuję. Nareszcie ktoś normalny.

Gość zbig
Ja wolę gdy połyka. AIe to doznanie psychiczne, nie fizyczne. Oj, zateskniłem do mojej lubej :)

Przedłuzacz orgazmow, padam na kolana przed twoją wszechwiedza. Wiesz nawet na czym polega onanizm z młotkiem. Nie chcesz sie skusić, twoja wola. Pewnie lubisz bardziej wyrafinowane formy ekstazy seksualnej np seks z małpą??

I widzisz, Przedłużacz, ja mówiłem teoretycznie do Kasi, WCALE nie sugerując, żeby Ona Ci go robiła. Chciałem jej pokazać, że w tej kwestii powinna się zapytać SWOJEGO chłopaka, a nie obcych facetów na forum. A Ty od razu agresywnie do mnie. :(

Gość Kasia 12222
Znam opinie na ten temat mojego chłopaka :) To chyba oczywiste. Ale chciałam znac inne opinie na ten temat. Nie każdy oczówa wszystko tak samo.

Gość mati21
kasiu ja wolałbym na buzi twojej :)

chłopcy, skończcie z tymi sporami ;) Późno już jest. Zostawcie to na jutro :) Dobranoc :)