Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki ot co

do WREDNIAKA PASKUDNEGO

Polecane posty

przedłużacz orgazmów, a gdzie ty widzisz GŁĘBSZY SENS w wypowiedziach na tym forum???? Sprobuj zadać jakieś sensowne pytanie, podrzucić jakiś ciekawy temat do rozmów, do dyskusji. Wiesz co dostaniesz?? Bajdurzenie. Dziwne to ale prawdziwe bo ludzie pragna tylko zaistnieć a nie przekazac swoja opinię. I to by było na tyle.

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
Każdy ma na ten temat inne zdanie,każdy patrzy na to z innej perspektywy. Dlaczego się kłucicie na forum erotycznym o takie bzdury? Po co sobie ublizac?? To nie ma sęnsu. Zajmijcie się jakimiś ciekawymi tematami :)

Gość a taki ot co
nie mam nic do dzielenia sie wiedzą , na forum, czy gdziekolwiek indziej. tylko co innego się dzielić a co innego udawać chodzącą encyklopedie i być wyrocznią w każdym temacie. ps1. Kasi nie obrażam, ps2. też wiem czego kobiety potrzebują i potrafie je zrozumieć.

KEEPsky Fdk - wyobraź sobie,że są topiki gdzie nie tylko sens i to głebszy mozna dostrzec,ale i zabawę na poziomie Poza tym,nie oczekiwałem od Ciebie odpowiedzi a tym bardziej komentarza więc zachowaj sobie swoje cenne uwagi na lekcje biologii.

Przedłuzacz.... Ja gimnazjum skończę to pewne, ale czy ty podstwówke??? Oto j est pytanie??

Gość lalunia69
Wredniak , mam nadzieję ma do siebie dystans. Erotyka to nie tylko wulgaryzmy i patologie ale również problemy z którymi nie pobiegnie sie od razu do seksuologa albo nie zwierzy sie psiapsiółce ,,, wredniak czasem Jest wredny ;) Ale generalnie radzi . Dysponuje ciętym językiem i jest facetem który mówi sensownie.

Gość lalunia69
Idealisci z Marsa ;P

Przedłuzacz orgazmów, czy to takie liceum dla uczniów z opóźnionym rozwojem??? Gratuluję, to jest COŚ!!!!`

Przedłużacz: \"udało mi sie skonczyc liceum jakiś czas temu\". To widać (\"udało\"). P.S. Ale i Ty się wymądrzasz, jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, więc czego się czepiasz innych?

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaaaaa, przedłuzacz przedłuza orgazm i wyładował sie zupełnie. Jak nabierze sił, tryśnie energią no to trzymajcie sie ludzie, panie panowi psy koty małpy, jeże jeżozwierze. Bezpieczne będą tylko dżdżownice, przedłuzacz wsadzi swojego do kreciej norki.

Gość liberum veto
KEEPsky Fdk (walwan@wp.pl) Przedłuzacz orgazmów, czy to takie liceum dla uczniów z opóźnionym rozwojem??? Gratuluję, to jest COŚ " sorki , Kiepski - tylko bez takich tekstów z opóźnionym rozwojem ,,,mozesz urazić kogoś kto ma kogos bliskiego, umysłowo niepełnosprawnego , pohamuj się człowieku!

Gość lalunia69
popieram te słowa . Wredniak , topik o tobie - czy jestes elokwentny i inteligentny . Zazdroszcza ci niektórzy ,ze umiesz radzić kobitkom:-D

liberum Veto, masz racje nie powinienem był tak pisac.Ptzepraszam nie pomyśłałem że śa tacy ludzi i dla nich kończenie szkoły to naprawde wysiłek.

Lalunia, ale oni na tamten topik nie zajrzeli - to nie wiedzą. Tam był jakoś ważny problem, a tutaj - lodzik z połykiem czy bez? Żenada, prawda? A Przedłużacz chce głębokiej dyskusji o tym. :(

wredniak - nie czepiam sie bardziej niz Ty,o ile wogóle sie czepiam. Wyraziłem swojezdanie na temat niektórych Twoich wypowiedzi.Ale chyba sie pomyliłem.Nie masz dystansu do siebie,a to podstawa na forum. Nie jestem najmądrzejszy,gdybym takowym był,skwitowałbym Twój post o mnie jednym slowem.Jako humanista nie skreslam ludzi od razu,dlatego z Toba dyskutowałem. PostówTwoich zauszników nawet nie komentuje,bo nie polemizuje z bazgrołami z wc.;-)

Przedłuzacz orgazmów, humanista, no proszę i to taki kształcony na literaturze z WC. Moze ci podrzucić klika myśli najwyższego lotu???

No już się nie kłóćcie i nie obrażajcie. Lepiej poczytajcie rady Przedłużacza, to Wam się humor poprawi. :) Takie poważne rady. Rady na poziomie. Na poziomie Przedłużacza. ;)

Wredniak, masz rację, poczytam myśłi przedłuzacza, on penisa chyba takze przedłuza bo ma kompleksy!!!!!!

wredniak - nie masz powodu sie zalamywac.To tylko forum. Moich postów nie musicie czytac.Nie musza siępodobac.Choc jak widzę niektorym nie sa w smak. KEEPsky Fdk - nie pomyliła Ci sie czasem literatura z makulaturą ? Zawsze zapisujesz złote mysli na papierze toaletowym ?

Przedłużacz, no popatrz, to ludzki z Ciebie facet jest. Tylko że, widzisz, ja to żartobliwie pisałem, a Tyś się nie zorientował. Moja wina. To teraz będę zawsze wstawiał taką ikonkę ;) jak będę pisał z przymrużeniem oka. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) (cobyś nie przegapił :P)

Wredniak - ależ ja o tym wiem :D Z tymi ikonkami nie przesadzaj.Wystarcza dwie.Jedna przed i jedna po tekście. Moze bycjedno slowo,a solidne.W koncu to i tak niewielka róznica dla topiku :-p