Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem kochać

niby zabujanie

Polecane posty

Gość nie umiem kochać

krótka historia kolega z pracy milutki i słodki ciepły mnóstwo miłych słów i zaczęło sie mówienie jak bardzo tęskni za mną jak jest weekend itp pomijając ten skromny fakt ze oboje jesteśmy w związku małżeńskim.zaimponował mi wybraliśmy sie wspólnie ze znajomymi z pracy do kawiarni wieczorem gdy mnie odprowadzał do domu złapał mnie za rękę chciał pocałować wymignęłam sie na nazajutrz w pracy tez nie szczędził miłych słów i gdy wychodziłam również chcił mnie pocałować nie zrobiłam tego bo to nie ja lobię go nawet bardzo on am żonę którą ponoć bardzo kocha. było mi głupio ze go tak potraktowałam wiec zadzwoniłam do niego jak był juz w domu żeby nie wiem możne tak zagadaną i był to zły pomysł... jak wy to widzicie

Gość nie umiem kochać
na początku rozmowy przez tel zapytałam czy może gadać powiedział ze tak i rozmawiał zemną bardzo oficjalnie a nawet wręcz nie miło bardzo oficjalnie facet który takie rzeczy do mnie mówił wcześniej potraktował mnie żle w czym problem takiego zachowania jak nie mógł gadać to móg przynajmniej póżniej zadzwonić ale nie zadzwonił jak ja mam go w pracy traktować

Gość kiszkowaty
chory klimacik gość pogięty

Gość beksa lala
"niby":D bylo ci go zal a teraz wyszlo na to, ze to ty masz cos do niego:D zreszta co ci strzelilo do glowy, a moze jest cos na rzeczy z twojej strony:)

Gość kiszkowaty
masz racie nie wiem co mi strzeliło i teraz jest tak jak piszesz na mnie ze ja mam do niego coś ale ja nic nie mam do niego nie pocałowałam go bo to nie to ale jak to teraz wygląda ??

Gość nie umiem kochać
no kiszkowaty odpowiedział za mnie w 100%

Robisz z" igly widly" bez przesady, poczekaj czy i co bedzie nastepnego dnia w pracy :p

Gość kiszkowaty
kobieto co ty sie pierdołami przejmujesz

Gość nie umiem kochać
cholera ale czuje sie z tym zel ja na niego nie lecę ale on to fajnie obrócił jak by w ogóle rozmowy nie było a nie wytrzymam bo teraz jestem chora to mnie chwile w robocie nie bedzie

Gość nie umiem kochać
tak spodobał mi sie że jest taki dla mnie ale nic z nim nie chciłam ale dlaczego on tak mnie potraktował mógł później zadzwonić a on to olał facet co takie rzeczy mi mówił idiotka jestem

Gość beksa lala
tak bywa z facetami tym bardziej zonatymi - to tylko domysly:) unikam takich sytuacji, bo u mnie wyobraznia dziala. zawsze mam obawy, ze chlopcy lubia zabawy w amantow a ich podboje staja sie obiektami kpin:( zastanow sie dobrze jak z tego wybrnac. obecnosc zony nie upowaznia do takiego zachowania - przeciez nie jestes jego kochanka prawda?:)

Gość nie umiem kochać
nie no nie jestem jego kochanką nawet pocałować go nie chciałam boje sie takich związków poza tym fizycznie mnie nie pociąga było miłe to ze mnie uwielbiał i bałam sie ze przez to ze nie pozwoliłam sie pocałować przestanie mnie uwielbiać debilka jestem

Gość nie umiem kochać
nie daje rady tak mi z tym żle zależało mi trochę na kontynuacji tej zabawy a teraz mas niesmak

Gość nie umiem kochać
masz racje mam bajzel w głowie a jak go ogarnąć

Gość nie umiem kochać
help no powiedzcie co zrobić co ona miał na myśli :)

Gość kiszkowaty
a ty se babe i czytaj koleś ze zrozumieniem co koleżka chciała napisać

Gość kloniksobie
ale kobiety robią sobie same bagno w życiu a gość to jakaś franca i tyle