Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolt

WALENTYNKI - zapraszam Was do marzeń na temat

Polecane posty

Wszystkim zakochanym i pragnącym się zakochać, tęskniącym za Miłością i wariującym z Jej braku dedykuję ten topik. Kto tu wejdzie i wpisze swoje najskrytsze Walentynkowe marzenie ten będzie miał zaskakującą tą sobotę. Do dzieła! W niedzielę zdamy sobie relacje, czy się udało. CZARY MARY START: Moje najskrytsze marzenie: ZAKOCHAĆ SIĘ W SOBOTĘ W TYM WŁAŚCIWYM FACECIE. I mieć wreszcie w tej Miłości odrobinę szczęścia.

Gość a moje marzenie to
odmienić swoje życie by nie było tak beznadziejne, bym miała pieniądze i szczęście, moze i się spełnic w sobote, a bede bardzo happy:P

Gość moim marzeniem
jest by obecny facet kobiety która kocham zginął straszną i bolesną śmiercią

spędzić ten dzień z moim Słonkiem;) ale odkąd pamiętam Nasze wspolne walentynki nie były jakoś dość udane nigdy:P 2 lata temu leżał w szpitalu... a rok temu przeszło bez większego echa... Nasze 3 walentynki razem;) chociaż spędzimy je oddzielnie:(

Gość szczesciara-----
a moim marzeniem jest zatrzymac czas, w ktorym wreszcie usmiechnelo sie do mnie Slonko...

Gość lukrecja nie borgia
a tymczasem leże pod gruszą ,na dowolnie wybranym boku i mam to co w świecie najświetsze ,święty spokój i tego sobie życze :)

do: \"a moje marzenie to\": za dużo pragniesz, bądź skromniejsza i konkretniejsza, bo się nie uda. Spróbuj jeszcze raz. do \"moim marzeniem\" jest by obecny facet kobiety która kocham zginął straszną i bolesną śmiercią - takie marzenie nie wchodzi w grę, do kasacji, sory. Źle zrozumiałaś topik. Spróbuj jeszcze raz, gdy zrozumiesz. do \"812\" : zobaczymy co się da zrobić :) są przecież jeszcze telefony i net.

Życzę sobie aby w te sobotę cała ta sytuacja między nami nabrała wyraźniejszych kształtów, żeby nam się udało :) Wszystkim Wam życzę szczęścia w te sobote i w dalszym życiu :)

Gość skoro tak...
marzę aby spędzić te walentynkiz kimś kogo kocham i ktory kocha mnie a niestey z powodu głupoty nie jetse smy razem!!!! jesli wiara czyni cuda to ja wierze ,że sie uda:)

do: "skoro tak": wiara CZYNI cuda, ja wierzę że się uda. I bardzo bardzo Ci zyczę, aby się udało. A jeśli to z winy Twojej głupoty, to może by coś można było zrobić? "szczęściara": proszę urealnić marzenie:) Lukrecja: tylko tyle? Powinno się dać zrobić. Du bist mein Schatz : BRAWO! I to mi się podoba! I za to BARDZO trzymam kciuki i życzę. Może się uda, w końcu ta sobota po to jest, by pewne sprawy się konkretyzowały, pewne - ujawniały ;) Dziękuję za życzenia. Każde życzenia są bardzo mile widziane, bo wzmacniają szczęście w Miłości - a to jest nam na sobotę NIEZBĘDNE! ❤️ dla wszystkich Was.

Gość znaleźc siłę do rozwodu a
potem poznac wlaściwego faceta. Byc wreszcie szczęśliwą.

Gość znaleźc siłę do rozwodu a
aaa, a na walentynki teraz tak szybko, to spędzic je z facetem, którego teraz kocham nieszczęśliwą miłoscią, i żeby on też się we mnie wreszcie zakochał :)

Gość tak naprawdę to
chciałabym bardzo żeby przyszedł do mnie mój ex, powiedział że przeprasza, że tęskni i nadal mnie kocha. I jeszcze żeby przytulił mnie tak żebym w to wszystko uwierzyła. Ot takie marzenia.

Gość fgddfdf
aby te walentynki byly jednymi z chociaz 100 spedzonych wspolnie z nim

Marzenie: [ Niech to trwa, nigdy się nie skończy. Nawet śmierć Nas nie rozłączy. ] :)

spotkać faceta - nie palanta i się w nim zakochać -żeby to tak się jakoś zsynchronizowało bo zazwyczaj sie spotyka palanta i się w nim człowiek zakochuje , albo spotyka nie-palanta , ale jakoś zakochać się w nim nie można, ehh...

Moje najskrytsze marzenie na ten dzien: -zeby wreszcie zniknely z wystaw badziewne serduszka -zeby przestalo byc tak komercyjnie -zeby ludzie zrozumieli, ze milosc nalezy dawac nie tylko partnerom, a i przyjaciolom i rodzicom, a swietowac nalezy czesciej, niz tego jednego dnia owczym pedem walczyc o miejsce w przepelnionym pubie -zeby to swieto wreszcie zniknelo - zamiast niego chce swojskiej KUPALY ;)

Gość taka sobie zwykla ja...
zeby miedzy mna a nim cos ruszylo do przodu

eee tam ... co to za "kupała" jakaś?? Jakoś to tak "wieśniacko" brzmi... ;)

Gość lila224
A moim marzeniem jest zaleźć fajnego faceta i zakochać się w nim do szaleństwa :(

ja tam wolę w Valentine's Day dostawać valentine card ( albo najlepiej kilka cards) ;)

Widzisz energiczna jestes w mniejszosci :O z tym dniem Kupały .... ale ja TEZ WSTEPUJE DO TWOJEGO KLUBU :D jestem za !!!!!!!!!

Moje marzenie - żeby mój A. przyjechał do mnie z kwiatami i pierścionkiem, rzucił się na kolanko i powiedział: Aniu - kocham Cię - wyjdź za mnie :D:D:D ale to niemożliwe zupełnie bo mój A. nie jest już moim :) i chyba nigdy nie był zresztą A tak poważnie - żeby udało mi się przetrwać sobotę bez łez - to będzie naprawdę sukces ;)