Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANNA SHREKOWAA

ZWARIOWALAM POSLUCHAJCIE MOJEJ HISTORII

Polecane posty

Gość PANNA SHREKOWAA

posluchajcie. dzis w poludnie zrobilam test ciazowy. wyszla jedna kreska wiec jakos tak wrzucialm test do torby i wyszlam do pracy. Jechalam samochaodem, zatrzymalam sie na swiatlach i siegnelam do torby...... patrze na test a tam slaba ledwo widoczna druga kreska. Nic,jade dalej. Po pracy chcialam wywalic ten test patrze a tam niema zadnej kreski! zwariowalam!!!!

CZYTAMY ULOTKĘ TESTU CIĄŻOWEGOCZYTAMY ULOTKĘ TESTU CIĄŻOWEGOCZYTAMY ULOTKĘ TESTU CIĄŻOWEGOJuż? :)Nie odczytujemy wyniku po casie, choćby dziay się tam cuda niewidy - wyniku nie bierze się pod uwagę. Może pojawić się druga kreska przez nadal zachodzące reakcje chemiczne (bez ciaży). Może pojawić się druga kreska przez wysychanie płytki wcześniej nasączonej moczem - widać wówczas miejsce w którym normalnie powinna pojawić się druga kreska. po wyschnięciu testu miejsce na powrót taje się niewidoczne (poza przypadkami,o których wspomniałam, kiedy to nadal zachodzi reakcja i stężenie gonadotropiny przekracza nieciążową mimo braku ciąży.DLATEGO nie patrzymy a test po czasie.

Gość panna shrekowaa
a gowno prawda ! bo weszlam na strone producenta testu i wlasnie przeczytalam ze test jest wazny do 30 minut i po tym czasie moze sie zmienic. A tak nawiasem mowiac to sadze ze ty nglka nie mozesz zajsc w ciaze , jestes bezplodna i kazdej dziewczynie odpisujesz po zlosci. wredna ty

Droga panno:1. Pokaż mi w którym miejscu KAŻDEJ odpisuje po złości2. Wiesz co to emotikony? Użyłam jej w swoim poście, poczytaj trochę to może zobaczysz intencję mojej wypowiedzi3. Czytaj ze zrozumienie, w podpisie mam link do zdjęcia swojej córki ;)

"Bezpośrednio przed wykonaniem testu należy wyjąć płytkę testową z folii. Następnie przy pomocy załączonej pipety nanieść 3-4 krople moczu na okienko próbki na płytce, zaczekać aż w okienku wyniku pojawią się barwne linie i po upływie 5 minut odczytać wynik. Wynik powinien być widoczny przez około 30 minut, po upływie tego czasu test należy wyrzucić."Jak wół napisano, że należy odczytać wynik po 5 minutachA NIE PO 30Przez 30 POWINIEN się utrzymać.

Gość akiopa
panna shrekowaa ....BRAK SŁÓW.... ALE PUSTAK Z CIEBIE;/

Gość htnjum6
panna shrekowa gdzie ty bylas jak bozia rozum dawala? baaardzo daleko