Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babytin

FAceci/prosze o rade

Polecane posty

Gość babytin
wiem, jestem zla i zle zrobilam\i zaluje

może uda Ci się wybrnąć z tej sytuacji po raz kolejny...ale naprawdę-weź sobie do serca by tego nie powielać bo faktycznie przegniesz i nie będzie odwrotu...nie wiem jak Ci pomóc w tej sytuacji ..Panowie zamikli i nie mają pomysłów..hmmmm...a jeśli o mnie chodzi-z kobiecego punktu widzenia...-starałabym się spotkać i wyjaśnić raz jeszcze niż tylko pisać

babytin Hejka\\kieruje ten post do facetow- bo tylko facet moze mi pomoc moja sytuacja przedstawia sie tak bylam dwa lata z facetem. w ostatnia sobote, kiedy do mnie przyjechal nawyzywalam go i wyrzucilam. powod- bo mialam zly humor zerwal ze mna, czemu sie nie dziwie. nie jestem jakas idealna, jestem koszmarnie zla...wyzywam sie na tych, ktorych kocham. co mam teraz robic skoro on sie nie odzywa a. dac mu czas b. pisac do niego caly czas- co robilam cala sob i niedziele i dzisiaj/nie odpisywal. dodam ze go juz przeprosilam c. pisac ale niewiele d. dac spokoj... pozdrawiam .---> e) jak najszybiej zglosic sie na terapie do psychologa, a jesli ten sobie nie poradzi znalezc dobrego psychiatre:):)

kobietasobietaka wiem że mam rację...proszę mi nie pochlebiać ja tam lubie jak facet mi schlebia:) :) to łechoce moja wrodzona kobieca proznosc;):) :P

kobietasobietaka no tak..tylko że zawsze szczery mowi z sarkazmem no a ty tak na powaznie? :):):D ja tam nie wiem jak zwsze szczery mowi... nie slyszalam.. ale za to wiele czytalam co pisze...:):)pzdr.