Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreeednaa dziewczyn

czy na bol zoladka moge wziasc polprazol???

Polecane posty

Gość wreeednaa dziewczyn

Na bóle żołądka nie bierze się nic! Napij się czegoś ciepłego i połóż się w pozycji, która sprawi ci ulgę.

Gość wreeednaa dziewczyn
no akurat od kilku dni mnie ten zoladek bol i nic cieplego nie pomaga

Gość rege
zalezy jaki to ból, jak będziesz brać parę dni to nic się nie stanie a może odczujesz ilgę. Jedna tabletka rano na czczo

Gość o ile to żoładek
ja tez tak myślałam kiedys a potem sie okazało ze mam kamice żółciową...

Gość o ile to żoładek
wez cos rozkurczowego np no-spe zrób ciepły okład termoforem i połóż sie .A jakie masz objawy dokładnie ?

Gość wreeednaa dziewczyn
dokladnie to wieczorem boli mnie w okolicach zoladka wlasnie czasmi jest mi niedobrze...rano jak sie obudze jest mi slabo,tez mnie boli i troche mdli pozniej po kilku godz funkcjonowania przechodzi i do wieczora jest ok

Gość wreeednaa dziewczyn
wieczorem jak sie poloze dopiero

Gość wreeednaa dziewczyn
a po czym mozna poznac wrzody??

Gość rege
to nie muszą być wrzody, moze być zapalenie śluzówki żoładka jesli miałaś stresy ostatnio zwłaszcza. Pomysł z polprazolem jest dobry, może iśc też do rodzinnego, może coś wymyśli ale raczej własnie to da.

Gość modliszka90
Mnie pomaga-biore jedna tabletke polprazolu acidcontrol,kupuje bez recepty. Ale u mnie takie dolegliwosci pojawiaja sie kilka razy w tygodniu.

Gość monar
Zależy jaki to ból. Jak wiadomo, że to związane z nadkwasotą, wrzodem żołądka lub dwunastnicy lub refluksem, to wtedy jak najbardziej można wziąć ten lek. Tylko trzeba pamiętać, że go nie bierze się doraźnie, ale po to, żeby wyleczyć schorzenie, i trzeba go brać przez jakiś czas.

Gość kujak
Ja tam polprazol mam zawsze przy sobie - na szczęsie tylko 2-3 razy w tygodniu po niego sięgam Znalazłam śmieszny konkurs związany ze zgagą http://www.polprazolacidcontrol.pl/konkurs, który na pewno pomoże nam wygraż ze zgagą bo można wygrać parowar marki Philips. Wyślijcie tylko obrazek/zdjęcie, które Wam się kojarzy ze zgagą. Ja znalazłma fajne zdjęcie w necie i dodałam tochę własnej twórczości i poszło. Mam nadzieję, że parowar będzie mój

Gość Monar
Bardzo fajny ten konkurs! A co do nagrody, czyli parowaru, to pozwoli on nam przyrządzać zdrowe posiłki, które wzbogacą naszą dietę i pomogą walczyć ze zgagą!