Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kafe

czy kafe musi byś zdominowne?

Polecane posty

Gość czy kafe

czy na kafe zawsze spotkamy te same osoby??, czy siedzą tu ludzie, którzy nie mają swojego życia, a moze są wielkimi pryszczatymi grubasami - masturbantami dla których nie istnie jenic poza siecią??

:o ja zadam pytanie: dlaczego ci moderatorzy są pojebani? i ludzie na kafe też ? niktórzy :o żaaal kurwa, żal :o

robaczek41 -> wiem co masz na mysli, :/ tez nie rozumiem o co im chodzi, moze wiekszosc jest przed okresem, albo misia im spalili w dziecinstwie..

Gość czy kafe
no proszę, a miałem nadzieje ze wredniak sie odezwie, bo ten chyba cały czas tu siedzi i ma z tego kase:)

ja chcę kafe takie samo jak 5 lat temu 😠 teraz to jest gówno a nie kafeteria ! :o

Gość BYWALEC123456

Gość czy kafe
fakt, że to kobiece forum wabi stada niezaspokojonych samców, którzy nie wiedzieć czego tu szukają. jest niewiele tematów które trzeba wyłuskać z tej mielonki którą dziś mamy....smutne

Gość Ktoś taki z kafe
robaczek41 stara rufo i tak nie wróci :classic_cool:. Ale się podniecasz tym forum. Jak w normalnym życiu nie wychodzi to forum jest najważniejsze no nie? :D

nie podniecam się, tylko się wkurwiam, że kiedyś można było się normalnie wypowiedzieć i pośmiać a teraz kurwa nie można nic tylko obrażać i zakładać pojebane tematy :o martw się o swoje życie przegrańcu w pomarańczu :classic_cool: :o

Gość liberum veto
jakie społeczeństwo - takie kafe,,,, jaka partia - takie społeczeństwo. A ci co siedzą na kafe , siedzą tez na naszej klasie , słyszałam , jaa -nie , zeby nie było . I to w godzinach pracy . Powinni im pracodawcy odciąc dostep do tych portali , bo są nieefektywni,,,:D:D

Gość Ktoś taki z kafe
Jaki przegrańcu :D:D Ile to razy wchodzę na forum to ciągle Cię widzę :D. Kompletnie nie masz dystansu :D O raaaany jakie to forum ważne :D

Gość liberum veto
kafe - powinno byc pogawędką - przy kawce , z ciekawymi ludźmi . Wszechobecna krytyka , ,,,

Gość liberum veto
hej [cześć ] późno ,,,już

wystarczy żeby ta garstka mądrzejszych pisała co myśli a resztę olewac i po jakimś czasie problem zniknie:) ignorować prowokacje, odpowiadać na głupie problemy i jakoś pójdzie