Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość speedihello2.pl

Ona

Polecane posty

Gość speedihello2.pl

Wyobraźcie sobie,jesli potraficie oczywiście:)...piękny kwiatek,który codziennie pielęgnowany wyrasta na cudowny kwiat,którego zmysłowy zapach jest dość mocnym wabikiem...Wkoło jest bardzo dużo podobnych kwiatów,lecz jedne są jeszcze piękniejsze a inne brzydsze...Każdy z tych rewelacyjnych kwiatów coraz bardziej walczy o miano najpiękniejszej..najbardziej ponętnej..Jeśli wszystkiego już brak to ta,która "dopuści" do siebie owada,który ją 'zapyli" jest już wielka...Lecz tak naprawdę..Ta "zapylona" straciła coś ważnego..straciłą cząstkę siebie,która była jej kawałkiem duszy,jej cnotą...A tamte zachowały swoją cnotę,bo potrafiły powiedzieć nie tym owadom:)...A teraz wejdź głębiej w ta historię...Jesteś cudnym kwiatem..twój zapach doprowadza do euforii każdego samca...powodujesz,że jego czytniki wariują i przekraczają każdą dopuszczalną miarę...Wreszcie porywasz go w swój świat...Czujesz jak ogarnia Cię ze wszystkich stron ten ogrom uczucia...Coraz bardziej...bardziej wchodzi głęboko w twoje serce..trafiając w najczulsze miejsca twojej duszy...Im mocniej wchodzi w Ciebie,tym bardziej rodzi się w tobie miłośc...te delikatne uczucie,które może być przez subtelny pocałunek jak wulkan wybuchać i Cię ogarniać...W tobie, tam gdzie dochodzi tylko twoje światło,wiesz czy chcesz tego,czy nie...

Gość mozart
Piękne to co napisałeś, ja powiem tyle...że nie jestem żadnym z tych kwiatów tylko ptaszkiem zamkniętym w złotej klatce

Gość helołłłłłł
Norman, czy to Ty:->

Gość mozart
bezedury__ walnij się w łeb !

Gość mozart
wiesz co bezedury__ lubiłam Twoje wypowiedzi, ale po tej ostatniej ma cię w d...