Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdcnjfdksked

mały guzek w połowie linii biegnącej od biodra po pachę w górę...

Polecane posty

Gość cdcnjfdksked

mniej więcej na wysokości sutka, tyle tylko że na tej linii pod pachę, wręcz między żebrami. do jakiego lekarza? do gina - ale to już nie pierś, czy gdzie indziej. guzek jest malutki i taki "uciekający" na boki pod wpływem ucisku. czy każdy guzek usuwany jest operacyjnie?

Gość to tłuszczak
to tłuszczak, nic groźnego, ale jak ci przeszkadza to usuń. Do lekarza chirurga. Tak, usuwa się operacyjnie, a jak inaczej??? Po usunięciu trza zbadać, czy to nie rak. To wszystko.

Gość cdcnjfdksked
o matko, a skąd wiesz, że to to ? to się ma od zawsze ?? czy pojawia się nagle? przyznam, że nie wiem od kiedy to mam :( ostatnio troche schudłam i po prostu lekko się 'wybił na wierzch.

Gość jeszcze ktosssss

a może to węzeł chłonny??? pojawiające sie węzły w nietypowych miejscach sa często objawem powaznych chorób, koniecznie idz z tym do lekarza i nie słucha bzdur że to tłuszczak. Moja kolezanka miała takiego guzka wszyscy ja odsyłali ze to nic takiego az okazało sie ze to ziarnica, więc pedz do lekarza

Gość kazimierska woda
z tego co slyszalam ze jak jest "plywajacy" to nie grozny ale wiesz my lekarzami nie jestesmy .Najlepiej umow sie do onkologa bez skierowania sie idzie . Albo choc rodzinny tylko ze ci bardzo czesto lekcewaza takie sprawy :O