Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17latka

mam 17 lat i robiliśmy z chłopaiem seks oralny

Polecane posty

Gość 17latka

Uprawiałam ostatnio z chłopkaiem seks oralny..Uwielbiał jak go pieścicłam delikatnie po żołędziu..Szeptał mi do ucha, abym go lizała..pieściała tak delikatnie jak tylko potrafię, potem wziełam go w ręce i mietoliła...Widziałam w jego oczach jak dochodził..Powiedział abym wzięla go do buzi..Uczyniłam bo jestem w nim bardzo zakochana..Połknełam jego nasienie..Powiedziałm po tym, że to było najbardziej fantastyczne co go spotkało.. A on spełnił moja zachciankę..Aj to było cudowne... Wiecie zapewne dziewczyny jak to jest kiedy chłopak delikatnie języjkiem wchodzi w waszą waginę...Ale nie o to tutaj chodzi...boję się, że połykając jego spermę, mogę zajść w ciążę?? Co o tym sadzicie, proszę o pomoc...

moze zaszłas. Szczegolnie jak tak delikatnie pieścisz to przez język niczym mrówki wchodzą do twoich jelit potem do odbytu i potem do cipy

Gość aagnieskaa
Hahahaha, nie strasz dziewczyny :P :P :P hahahah, nie jesteś w ciążY! w ciążę się nie zachodzi w żoładku... z tego co wiem ... A na przyszłość: jeżeli nie wiesz w jaki sposób można zajść w ciążę to nie rób nawet takich rzeczy o.O poczytaj sobie kiedy można zajść w ciążę....

Gość aagnieskaa
łahahaha... wiesz... zdażają się blondynki (najczęściej) które nie mają pojęcia o niczym o.O

Gość aagnieskaa
Przepraszam... Powinnaś iść do apteki, kupić test i zapisać sie po drodze do gina, gratuluje dzidziusia :) :D

Gość 17latka
hej, nie nabijam się z nikogo... Mam 17 lat, pochodzę z biednej dzielnicy we wrocławiu, może nie wiedziałam, jak to jest...z rodzicami nie rozmawiamy o takich rzeczach.. a mój chłopak się wstydzi też rozmawiać,,,wydaję mi się, że to jest najlepsza metoda aby coś się dowiedzieć

Mowie jak mrowki z jelita grubego wedruja do cipki , musisz sie cały czas podmywac zeby nie przeszły xD ... to powazna sprawa : /

Gość aagnieskaa
HA! ja raczej też nie ide do mamusi inie mowie " Mamo, a jak zrobiłam chlopakowi lodzika i połknęłam sperme, to będę w ciąży?" 17latka.... takich rzeczy to w szkole uczą o.O xKamyk mam 17 tj Autorka :p

Gość 17latka
no dobra, w szkole też nie mówią..Jak widać wszyscy to wszystkowiedzący są...

Gość aagnieskaa
xKamyk, już nie będę kłamać :P 17latka ale przecież xKamyk ma rację...

Gość tabula rassaa
ludzie przeciez to prowokacja. Napisal to jakis znudzony i niezaspokojony facet ;]

Gość aagnieskaa
Ja nie mam ferii :P mam grype o.O

Gość edek111
Głupia prowo. Dziwię się tym, którzy odpisują i kontynuują temat tym samym.

Mogła to byc tez napalona 13-nastoletnia dziewczyna , takich naprawde Mii szkoda

13-nastolatki -> takie to ciekawe i nie swiadome

Gość aagnieskaa
Też.

Gość 17latka
dobra mam 13 lat..robiliśmy to z chłopaiem i nie jestem pewna do końca...wiem, że to dziwnie zabrzmiało, ale połknełam i dziwnie się czuję..boli mnie brzuch..okres mi sie zatrzymał..jest możliwe, że przypadkowo jak mnie całował potem z języka plemniki przeniosły się do moich anrządów kiedy on mi robil dobrze??

Gość aagnieskaa
Tak poważnie? jezeli po polknieciu spermy sie calowaliscie, a pozniej on ci robił minetke to możliwe je jestes w ciazy jezeli to byly dni plodne. A raczej to cie chyba zoładek boli, po tak moze zareagowac na sperme. A jak cie brzuch boli.. tzn podbrzusze to pewnie dostaniesz okres... ;] a spozniajacy sie okres to nie koniec swiata, mi sie spoznil kiedys 11 dni i jakos w ciazy nie byłam... Nie stesuj sie bo to pogorszy sprawe.. ;]

Gość 17latka
no nie wiem co teraz mam robić..boję się

Gość aagnieskaa
rzygnij sobie! na zdrowie! ;]

Autorka naprawde jest młoda :) az sie dziwie za ma az taka bujna fantazje :D

Gość xoxoxox
dziewczyno. to jest niemozliwe by połykając spermę zajsc w ciąze!!! wystarczy po internecie pochodzic i poczytac !!!

Gość KONDONIARAA13
WIESZ JA TO JUZ Z 10 CIU CHLOPAKUW LYKALAM SPERME ALE NIE ZASZLAM W CIAZE JUZ OBROBILAM 10 PYT I NIC A MAM OKRES

Gość KONDONIARAA13
ZART TEN U GURY TO MUJ NABRAC WAS CHCIALAM ALE MI SIE NIE UDALO ALE NIE MOZESZ ZAJSC W CIAZE

możesz ale wtedy dziecko rozwija się w żołądku a nie w macicy i trzeba robić cesarke, poza tym przez 9 miesięcy możesz pić jedynie mleko bebiko dla płodu bo dziecko nic innego jeśc nie będzie mogło. aha i musisz wtłaczać sobie tlen do przełyku żeby się nie udusiło...