Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiemmmmm

spotkanie

Polecane posty

Gość sama nie wiemmmmm

czesc poznalam kogos przez internet mamy sie spotkac ale mam watpliwosci tyle sie slyszy o roznych przypadkach oczywiscie byloby to bezpieczne miejsce :))

Gość ja poznalam
mojego obecnego meza przez internet, nie mozna wszedzie sie doszukiwac podstepu, choc oczywiscie nalezy byc ostroznym gdyby myslec ze kazdy na necie to swir i zbok to onacza ze ty tez :)

Gość sama nie wiemmmmm
mówisz?? nie no chyba zaryzykuje wkoncu nie spotykam sie w ciemnym lesie :D

Gość ja poznalam
najwyzej na wszelki wypadek, dla twojego spokoju popros kolezanke/siostre/kuzynke zeby sie wybrala do tego samego miejsca np. na ten sam seans w kinie czy do knajpki i dyskretnie obserwowala z innego stolika (moze np. przyjdzie ze swoim facetem), nie przychodz z nia tak oficjalnie razem bo jak to fajny facet sie okaze to bedzie glupio wygladac :) ja nie raz umawialam sie przez neta i NIGDY nie trafilam na zboczenca czy agresora, pewnie, mozna powiedziec ze mialam szczescie ale tez i staralam sie nie wchodzic na chaty, i tam zawierac znajomosci, szczegolnie na te sex-chaty ale to bylo minimum co robilam. Mysle, ze podczas rozmowy na spotkaniu wyczujesz czy to spoko gosc i czy dasz sie mu odwiezc do domu jego samochodem na przyklad, na wszelki wypadek zapewnij sobie inne wyjscie - wlasny transport

Gość sama nie wiemmmmm
dziekuje kochane :) nie no do samochodu napewno nie wsiade :D a miejsce jest takie gdzie krazy bardzo duzo ludzi :)

Gość ja poznalam
ja wsiadlam, wiem, glupia bylam ale nie zaluje, poznalam ciekawych ludzi (z niektorymi do dzis utrzymuje kontakt internetowy), i tylko z moim obecnym mezem umowilam sie "bezpiecznie", w tym sensie ze z restauracji do ktorej mielismy isc widzialam swoj dom, co i tak bylo psu na bude, bo zmienilismy plany ;) ps. ja kilka razy umowilam sie w bibliotece, u mnie w miescie pelno bibliotek, na kazdym osiedlu, wiec jak juz znalazl bez pytania to mial plus :)