Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkhgaaaaaaaaaaa

ZDRADZIŁ MNIE

Polecane posty

Gość takamałaaa
autorko znam kilka par które pomimo takiego wyskoku sa ze soba i sa naprawde szczesliwi, a teraz nawet bardziej sie starają. Bo po kilku latach bycia razem to człowiekowi sie wydaje ze juz tak zawsze bedzie, ze sie wszystko ma bez specjalnego wysilku, a tu lipa trzeba cały czas pracowac nad zwiazkiem

Gość takamałaaa
jezeli naprawde kochasz to wybaczysz - wybaczysz ale nie zapomnisz

To wam opowiem cos takiego prawdziwego. Chociaz kocham swoja kobiete to wiele razy odczuwalem pociag do innej kobiety, czysto fizyczny. W tym samym momencie kochalem swoja kobiete, ale to bylo na tyle silne ze nawet o tym nie myslalem. A uwazam swoja kobiete za najlepsza na swiecie i za ogolny ideal. Jesli ta, dana kobieta, dalaby znak przyzwolenia to nie mialbym oporow. Ewentualnie tylko te ze sie to wyda kiedys albo ze bede mial wyrzuty sumienia... Taka roznica plci.

Gość takamałaaa
ach te samce i tu tkwi kwintesencja

Gość antykwadracikowa
bey nie dobijaj ja mam wiarę w miłość i facetów jeszcze własnie mój facet wyjechał na 2 miesięczny poby za granicą a wy o zdradach i ty Bey taki tekst Załamka :(

Gość wspolczuje naprawde
BEY skoro jest tu juz facet to wlasnie mam pytanie,brata nie zapytam bo glupio: skoro twoja kobieta to ideal to czemu bys ja zdradzil,rozumiem ze piszesz ze ideal takze z wygladu,tak trudno przezwyciezyc pozadanie?skoro na codzien masz kogos wspanialego?

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
rozmawiam z nim.. napiszę poźniej co i jak..

Gość takamałaaa
słuchajcie bo sie troche zagalopowalismy. nie mozna powiedziec ze kazdy facet jest zdolny do zdrady, przeciez są mężczyzni którzy sie brzydza zdradą, moze są w mniejszosci ale są

Ideal moze nie z wygladu, ale najlepsza kobieta jaka spotkalem. Wszystkie zdrady w chociaz posredni sposob wiaza sie z brakiem bliskosci, seksu itp. Ja ze swoja kobieta widze sie zazwyczaj w weekend, tak przez juz prawie trzy lata, i to wreszcie zaczyna dzialac. Puszczaja hamulce. ALe jak po raz drugi pisze to po czasie i musze zajsc specyficzne okolicznosci. W sumie na tym gruncie faceci i kobiety zdradzaja podobnie.

Gość antykwadracikowa
bey ale nie przesadzaj, że każdy zdradzi - na pewno są tacy, którzy nie zdradzają Muszą być :(

Gość takamałaaa
antykwadracikowa jasne ze nie kazdy, jak facet ma udany seks, to nie ma potrzeby skoku w bok, tak mysle i chyba sie nie myle

Gość antykwadracikowa
dzieki :)

No pewnie ze sa :) Przeciez mowie ze to zalezy od czasu... No i ogolnie od wszystkiego. Jak odetniesz faceta od seksu i bliskosci fizycznej na dlugi czas, dwa miesiace to jeszcze nie jest dlugo, to bedzie szukal mozliwosci. A tu druga sprawa ze normalny facet moze dlugo szukac :)

Gość antykwadracikowa
wiele zależy od tego na ile facet umie się kontrolować i od tego jak bardzo zależy mu na kobiecie - tak mi się wydaje ja mam przystojnego faceta i babki na niego lecą, składają mu nawet czasem wprost propozycje seksu bez zobowiązań (wiedzą przy tym, że on ma kogoś - czyli mnie :) Ale on mi o tym mówi i nie skorzystał , bo nie chce

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
Ja 1:38:11 powiedzmy zbudowaliśmy taki domek Ja 1:38:15 przez 3 lata Ja 1:38:36 no i tam są takie pokoje tak? Ja 1:38:52 aaa mam nadzieję, że zrozumiesz jak Ci powiem to w taki sposób Ja 1:38:58 ale cos na zasadzie windy Ja 1:40:07 no i w to z "zaufaniem" przeszło demolkę Ja 1:40:20 i wszystko takie porozrzucane.. 1:40:26 nie czaje 1:40:26 z Ja 1:40:44 mamy domek który nazywa się MIŁOŚC Ja 1:40:45 tak? Ja 1:40:49 rozumiesz? 1:40:51 tak Ja 1:40:55 budowalismy go 3 lata Ja 1:40:56 tak? 1:40:56 tak 1:41:01 tak Ja 1:41:04 i w domku mamy pokoje 1:41:15 no Ja 1:41:45 no i ten pokoj "zaufanie" przeszedł demolkę Ja 1:42:00 hm przeszedł w nim huragan Ja 1:42:02 rozumiesz;> 1:42:17 tak Ja 1:43:08 reszta pokoi typu "szczerość" jest nienaruszona Ja 1:43:25 tylko ten 'zaufanie' Ja 1:44:04 i budowaliśmy ten domek 3 lata.. i jeden pokój nam się zdemolował Ja 1:44:20 i co robimy? Ja 1:44:25 niszczymy cały dom? Ja 1:44:32 z powodu jednego pokoju? Nasza rozmowa.. ponieważ on też jest za granicą.. to na gadu.. tak mi się jakoś z domkiem wymyśliło więc nie szydzić:P

Gość antykwadracikowa
hehe ja go od seksu nie odcinam, wręcz przeciwnie

Gość eM.
Bey napisał, ze potrzebne są odpowednie okolicznosci, a nie, ze wszyscy zdradzaja. Chociaż i tak to nie jest dla mnie usprawiedliwieniem. A co do wybaczania: to zalezy od wielu czynników i o tym musisz zadecydować już sama. Może się Wam ułożyć różnie. Jednak trzeba pamiętać o tym, że zdradził i że zaufania nie buduje się w chwilę. Ja bym tak nie potrafiła...

Gość antykwadracikowa
niby 1 pokój tylko Ale wiesz jaki ważny ?

Co tu ukrywac... Facet majacy udane zycie "Fizyczne" znaczy sie satysfakcjonujace i stale jest pewny... A inaczej to zaczynaja sie schody... Nawet sie potwierdza, ale niec straconego.

Gość antykwadracikowa
przeszłam przez utratę zaufania Nie umiałam zerwać od razu, za bardzo kochałam Brak zaufania za to zabił całe uczucie powoli Podejrzenia, niechęć, poczucie krzywdy i upokorzenia Powoli powoli całą miłość trafił szlag :(

Gość takamałaaa
bardzo ładna metafora z tym domkiem

A jakbyscie np odebraly to ze wasz chlopak calowal sie z inna dziewczyna? I oczywscie sie wam do tego przyznał?

Mi tez sie domek podobal :) Tylko ze zaufanie to taki salon :) I moze sie nie udac a wtedy zostaja osobne pokoje :)

Gość antykwadracikowa
uuuuuuuuuu Bey to mi się myślenie włączylo :) właśnie sobie wyobrażam swoją reakcję Gniew, agresja, niedowierzanie, ból, rozpacz, pustka - taka kolejność :) Bolało by bardzo, ale nie zrezygnowałabym z 4 lat - oczywiście zależy to od tego jaka kobieta, jakie okoliczności itd

Widzicie, takie rzeczy sobie trzeba przemyslec. Na przyszlosc :) Moze sie przyda :) Bo to taki wyniosle troche ale jak sie kogos kocha to sie to czuje. Tak naprawde :) Jako najwazniejsza osobe na swiecie :)

Gość takamałaaa
z całowaniem tez mialam taka sytuacje, ale mnie bardziej bolało samo zainteresowanie druga osoba i nie bylo dla mnie juz takie wazne to calowanie. poza tym dla mnie calowanie to nie zdrada, sama tez jak byłam na humorku to sie pare razy zapedziłam :)

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
salon czy nie odbudujemy go razem. Ja się juz zdecydowałam on nie chce, bo wie, że mnei skrzywdził.. i nie chce tego już robić.. ale ja nie pozwolę mu burzyć Naszej miłości.

Gość no to macie
konflikt interesów

Gość antykwadracikowa
Bey wiesz kiedyś miałam kilka dni myślenia: ile mogę znieść i ile wybaczyć Okazało się, że wbrew swoim "ostrym opiniom" dużo da się wybaczyć Mam nadzieję, że moje myśli i zakres wybaczania zostaną w sferze rozmyślań :)

No i tu jest roznica, moi to w sumie przeszlo bez wiekszych rozczulen.... Stalo sie, nie powtorzy sie i jest ok. Albo sie uda albo nie, zysk z proby zawsze zostaje przy Tobie :)