Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajka_

Obrona mgr.Kto pisał pracę o DDA??

Polecane posty

Gość tajka_

j.w Ciekawi mnie jakie pytania dostaliście.

Gość ja poznalam
ja akurat nie pisalam o DDA ale pytania znalam wczesniej... kazdy dostaje inne, to chyba pytanie do promotora nie do tej rzeszy co tu siedza :) bo inwencja komisji nie zna granic (choc jak juz mowilam ja pytania do pracy znalam wczesniej)

Gość tajka_
Zgadza się;) masz rację.Tylko ja pytam tak orientacyjnie. Plus może poczuję się lepiej, spokojniej jak ktoś coś napisze.Tak to ponoć działa:)

Gość tajka_
A promotor do Ciebie dzwonił i podał pytania?Skąd znałaś wcześniej pytania?

Gość ja poznalam
taaak dzwonil :) uznam to za zart :) przeciez musisz sie spotykac ze swoim promotorem od czasu do czasu ? tak mi sie przynajmniej wydaje, ze na tym to polega, masz seminarium magisterskie przeciez, czy jakas inna forme spotkania (chocby moment podpisania przez niego pracy jako zatwierdzenie przyjecia przez niego twoich wypicin ;) poza tym, skoro byla mowa o telefonie, to moja promotorka dala nam swoje namiary na wszystkie mozliwe telefony i to MY musielismy do niej dzwonic jak mielismy interes

Gość ja poznalam
aha, pytania podala nam dokladnie po oddaniu juz pracy do dziekanatu (wtedy chyba dopiero tak na prawde przeczytala to cudo), nawet podalaby nam pytanie recenzenta, ale zmienila sie nam komisja i z nowymi czlonkami ;) niemiala juz tak bliskiej wspolpracy

Gość tajka_
Muszę Ci zdziwić bo to nie żart.Znam przypadek;) Zmykam się wyspać bo siły mieć trzeba na naukę. Dobrej nocy

Gość tajka_
No i dzięki:)

Gość ja poznalam
dzieki i wzajemnie - powodzenia na obronie - milej i zorientowanej komisji zycze ps. juz mnie nic nie zdziwi ;)