Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Billie Jean

Wątpliwosci

Polecane posty

Zaczne od tego ze naprawde zalzey mi zeby ktos mi cos sensownego doradzil podszywacza i ludziom ktorzy nie maja tak naprawde nic do powiedzenia serdecznie dziekuje :) Prosze Was o jakas rade moze ktos straszy pomoze mi podjac decyzje ktos kto ma wieksze doswiadczenie zyciowe zawsze bylam zdania ze charakter jest wazniejszy od wygladu czlowieka az do tego momentu kiedy spotkalam faceta ma 33lata zakochal sie we mnie nie widzi poza mna swiata i ja pewnie tez bym sie zakochala gdyby nie jego wyglad w ogole mi sie nie podoba naprawde nie wiem co robic czy skerslic go ze wzgledu na wyglad czy jednak dac mu szanse zaznacze ze poza wygladem wszystko inne mi pasuje ja mam 26 lat Z gory dziekuje za odpowiedz

Gość muszę to napisać
postaraj się używać znaków interpunkcyjnych, nie da się tego czytać :O

Gość trelemorele___
W związku ważne są 2 rzeczy: zgodność charakteru i pociąg seksualny. Skoro on Cię nie pociąga, to nic na siłę. Daj sobie spokój. Nawet jeśli powiedzmy zauroczy Cię jego charakter, to prędzej czy później będziesz ciągnęłą do tych, którzy bardziej pociągają Cię fizycznie. Normalny ludzki odruch.

Gość święta prawda
zgadzam się z tym:)

ciekawe jak sie to ma do tematow w stylu: tylko facet bez klasy nie zwraca uwagi na dziewczyny o "kobiecej budowie" ;-)