Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12222222999999888

INTENSYWNOŚĆ DRUGIEJ KRESKI

Polecane posty

Gość 12222222999999888

Zrobiłam test i druga kreska jest wręcz niewidoczna, tylko tak jakby cień, czy to może być ciąża? Zaznaczam , że dzień wcześniej robiłam test (wieczorem) i kompletnie nic nie było, A ten akurat robiłam rano. Podobno kreska im intensywniejsza tym oznacza, że jest się dłużej już w ciąży, a gdybym rzeczywiście była, to byłby to już 6 tydz!!! Okres mi się spóźnia już 2 tyg, zrobiłam 5 testów i wszystkie wykazały jasno 1 kreskę, tylko ten dzisiejszy taką mega bladą.

Gość Pan Jaweł
hehe, druga kreska jest przeważnie intensywniejsza ale to zależy od jakości towaru

Gość 12222222999999888
tzn ta od ciąży jest intensywniejsza? bo u mnie właśnie jest prawie niewidoczna.

Gość ciąża jak nic

Gość Alberto Moravia
hehe, nie dawaj się wkręcać Pan Jaweł pisał o wciąganiu koki :-D

Gość 12222222999999888
ale teraz zrobiłam inny test i na nim wyszła tylko jedna kreska, nie ma żadnego cienia, więc już sama nie wiem co o tym sądzić.

jak na drugim nie ma nic to nie ma ciazy. ale powtorz test za 2 dni.Dzis nie ma juz sensu, juz nic nie wyjdzie.

Gość 12222222999999888
postaram się dziś o wizytę u gina, termin wizyty mam wprawdzie dopiero na 18-tego (te kolejki!!!), ale powiem, że to pilna sprawa, może przyjmie. Dzięki za odpowiedzi :)

Gość szeheza
zapisz sie na dziale ciąża macierzyńswto na topik przyszłe mamusie termin -październik 2009