Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deko anthill

Bratku Niedźwiadku ...

Polecane posty

bart - przeczytałam pierwszą stronę i mam nieodparte wrażenie, że Ty... a syreny słyszałeś? jeśli tak - będziesz wiedział o co chodzi, jeśli nie - trudno, pomyłka :) a w ogóle wszystkiego dobrego!

Emilka Imperia ma sie dobrze ;) Tylko tutaj sie nie udziela .... Chociaz wczoraj widziałem gdzies tutaj na kaffe jej wpis ... Zona , czemu nie chcesz sie napic ze mna :O ? Skarbie ..? echhhhhh szkoda ze nie ma mnie gdzies w okolicach Szewskiej :) dał bym ci pyska 👄

energiczna...🖐️ :D 🌻 Dzieki forju :P Z toba sie znam najdłuzej na kaffe .... Tym bardziej mnie ciesza twoje zyczenia :) Wkurzona... :D To te terminy musimy zgrac z terminami mojej połówki :D Wtedy nastapi moment kulminacyjny ..... I przyjade :D

a tobie jak nie pierogi i pizza w głowie to teraz jakies wulkany mi na tapete wrzucasz .... Ale masz tez troche racji ;) Widok lawy jest bezcenny :P:P:P

oooooooooooooo i imper we własnej osobie :D dzieki imperia za zyczenia 🌻 jak tam komp naprawił sie juz ? :P biba w pracy :P:P:P:P

Moze nie bedzie tak zle :P Zwiewam do chaty .....bo wszyscy juz poszli Wodka sie skonczyła to sobie poszli ...:P:P:P hehe DZIEKI WAM JESZCZE RAZ WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA IMIENINOWE !!!!!!! :D:D:D:D:D 🖐️