Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość para znajomych

Tyle gadał i gadał a tu takie NIC

Polecane posty

Gość para znajomych

Wiecie co jestem zniesmaczona. Para moich znajomych - 7 lat zwiazku i 1000000x tekstów faceta ze tak dlugo sie nie odwiadcza bo czeka na wyjatowy moment i na piekny pierscionek zrobic... zrobil to.... w pokoju hotelowym nic nie przygotujac (jakiejs niespodzianki czy cos), do tego pierscionek kupił sporo za duży!!!!!!!! i to jescze bez zadnego oczka!!!!!!!! niby białe zloto ale wyglada strasznie :O:O:O:O tyle lat są razem i nie mial czasu sprawdzic jaki ma palec :O zawsze uwazalam ze skoro tyle o tym mowi ze to ma byc cos super to wymysli jakąs megaaaaaaaaaaaaa romanty chwile a tu yyyyy...

Gość para znajomych
mialo byc: na piekny pierscionek zarobić

Gość a co cię to obchodzi kobieto
:p :O

Gość guzik prawda
a co ciebie to obchodzi??? Przecież to nie dla ciebie oświadczyny, więc po co się wtrącasz i komentujesz???

Gość para znajomych
bo widzialam minę znajomej :O Nic przeciez w tej kwestii nie zrobie ale on sam wdawał sie ze mną w rozmowy przed oswiadczynami czesto byly wymiany zdan wiec troche mnie to obchodzi

Gość purpleday
Ale przecież to Ciebie nie dotyczy, więc po co wstadzać nos w nie swoje sprawy? Ja po tylu latach życia ZE SOBĄ i noszenia moich palców codzień przy sobie nie wiem jakie mają rozmiary!

Gość para znajomych
ale ja sie nie wtrącam haahahaha tylko mowie co mysle to mi wolno

Gość laleczka.czaki
skoro w pokoju hotelowym, to pewnie na wyjeździe wyjazd oświadczynopwy to MAŁO ? w dupach sie przewraca

Gość para znajomych
Wyjazd oswiadczynowy????? NIEEEE sory zle napisalam W POKOJU W JEJ AKADEMIKU a nazwalam to hotelowym bo mozna te pokoje wynajac jak w hotelu

Gość purpleday
Matko, jeśli kiedykolwiek będę miała syna to już mu współczuję...biorąc pod uwagę, ze dziewczyny są coraz bardziej wyrachowane, wybredne, oczekują gwiazdki z nieba..łatwego życia mężczyźni nie będą mieli ...

może specjalnie tak odwalił, żeby się wkurzyła i przemyślała, czy chce za niego wychodzić. mężczyźni tak robią jak chcą zerwać. nie mówią tak prosto w oczy, żeby serce nie pęło, tylko doprowadzają swoją lubą do szału swoim zachowaniem, aż będzie miała dość i sama zerwie

Gość laleczka.czaki
no cóż, jak to taka beznadzieja, to zawsze można odnmówić swojej ręki

Gość purpleday
Z choinki się urwałam? Być może, ale coraz więcej spotykam dziewczyn które mają wymagania jakby były conajmniej księżniczkami...

Gość Do alexandrii
Jeśli mają pojawiać się dziewczyny w twoim stylu, to trzeba wychowywać synów na porządnych ludzi, żeby umieli odróżnić szmaty od porządnych kobiet.

Gość para znajomych
ojoj kobity czy wy nic nie rozumiecie ?? :O ja nie napisalam ze MI sie nie podoba to co on zrobił bo mam to gdzies tylko ze to ON od LAT mowil i jej i nam znajomym ze jeszcze sie nie odwiadczy bo to musi byc cos extra wyjatkowego (bo u nich nie bedzie slubu koscielnego ani wesela) i tylko napisalam ze wg mnie nic takiego nie zrobił... i tyle.

Gość purpleday
No tak jest, mężczyźni często mówią, że czekają na ten moment, że to musi być wyjątkowa chwila i jest! Chwila kiedy dwoje ludzi deklaruje sobie, ze chce być ze sobą na zawsze, że się kochają, nie potrzebuje fajerwerków by być wyjątkową. Dla faceta chwila kiedy już jest gotowy by się oświadczyć- to jest właśnie ten moment, o którym tak gadali nawet przez 20 lat. Kobiety chyba nie zdają sobie sprawy z tego, że dla faceta to stres, że kupno tego pierścionka to nie lada wyczyn, że trzeba wybrać spośród wielu, wielu modeli ten jeden.

Gość aniołeczkek311
w szoku jestem,a ludzie maja problemy!!

Gość WSPOMNIENIAAAAAA
ale nie rozumiecie, ona mowi o tym ze koles mowil swojej lasce i jej ze chce zrobic jakies mega moment bo cche zrobic cos wyjatkowego, pewnie kosztownego. Nie chodzi jej o moment "emocjonalny"

Gość ejbisi
Wytłumaczenie jest proste, tak gadal i robił wokól tego tyle szumu zeby jak najdalej odwlec tą chwile. No ale juz dluzej nie mogl przeciagać struny wiec kupił pierwszy lepszy pierscionek zeby miec to z głowy. Zastanowilabym sie czy chce byc z takim olewczym typem.

Gość rozia.a
Mój facet pewnie też tak zrobi, zwlekał z zaręczynami do ostatniej chwili i pewnie odbedą siew walentynki. Ciekawe czy bedzie mu się chciało jakos ładnie wszystko zaaranżować czy będzie to taki wieczór jak zwykle. Ciekawe czy przy wyborze pierścionka będzie sugerować sie moim gustem czy kupi pierwszy lepszy. Najlepsze jest to, że koleżanki ciągle sie dopytują o te zaręczyny i o pierścionek. Poza tym mój facet zawsze nie lubił walentynek.