Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nike Fission

Mam dosyć zagmatwanych ofert telefonii komórkowych!

Polecane posty

Mam dosyć zastanawiania się czy osoba do której dzwonie jest z orange, plusa ery czy playa. Czy jest po 16stej czy może jeszcze nie, czy jest weekend czy nie. Czy mój pakiet na tańsze esemesy się już skonczył, czy nie przepadł mu termin ważności czy jednak mogę jeszcze pisać esemesy za grosze. Czy wy też macie już tego dosyć? ja mam tego po dziurki w nosie i marze o normalnych zasadach, ujednoliconych cenach, niezależnie od sieci, godziny i dnia tygodnia. Kiedyś heyah zrobiła przełom ale ich dzisiejsza oferta nie też się gmatwa i niczym nie wyróżnia już od pozostałych :O Telefon jest mi bardzo potrzebny, w tych czasach praktycznie każdy go ma, ale trzymam się umowy w orange (nie mam innego wyboru, umowa na 36 miesięcy :O) ale jeżeli coś w najbliższym czasie się nie zmieni, to chyba będę skłonna przenieść się do taryfy biedronkowej carrefourowej albo czegoś podobnego.... :O:O:O

Gość Maxarka
up:O

Gość Chromeo
Ja tak samo, chyba przezuce sie na biedronke :)

Gość bad news
one musza być takie zagmatwane inaczej zawsze byś wybierala tańszą a tak wybierasz tą co Ci się tańszą wydaje ;) Płacisz na miesiąc mniej niż 3 lata temu ? Nie ? Dziwne, a takie promocje super.

Gość ssssasasasaaaa
@ bad niech sobie tez odpowiena pytanie czy rozmawia przzez kom tyle co 3 lata temu.