Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Do Pani Cenzor

Polecane posty

Pani Cenzor :) Przede wszystkim chciałam podziękować w swoim i nie tylko swoim imieniu, że jesteś, że czuwasz, w każdym właściwym momencie spełniasz swoją jakże niewdzięczna pracę :) Jak sama zapewne zauważyłaś, ja nigy pierwsza nie ubliżam i nie obrażam...zazwyczaj siedzę w swoim grajdołku (topiku) i tam z bawimy się słowem z osobami które nadaja w podobym klimacie :) Ale natomiast jeżeli jakas frustratka czy stoolejarz będzie ujadał, opluwał i obrazał - nie będę obojętna i będę strzelała z grubego kalibru :classic_cool: Nie, nie przejmuję się co oni pisza, bo mam wygrane życie :D:D:D A takiego doopka i peezde którzy nie umieja pogodzic się ze swoją porażką zyciową ma głęboko w DOOPIE :D🖐️ Dziękuję :) Z pozdrowieniam Warkocz Komety :)🌼🖐️

Ciesze się,że nie bierzesz do siebie tych przekleństw :) To,co ten czlowiek wyprawia na kafe jest sczytem chamstwa i czas z tym skonczyć:) 🖐️

Gość krawat
Kometa.....wlasnie nawyzywals.....to sie nazywa hipokryzja:)

Gość krawat
pani cenzor nawet skasowala moj topik????nie wymienilem nawet nikogo po nicku....napisalem o pewnej grupie......komuna wraca???

Gość akademiczka....
kilka dni temu weszlam na strone " barbarzynca z miekkim sercem?" . przeczytalam wypowiedz innej osoby ze strona "dzis pozegnam cie..." zostala skasowana. zreszta zobaczylam wklejona pusta strone. no i wkrotce tamta tez zniknela. prosze chociaz napisac czy to co opisywala barbarzynca dzialo się na jawie? chyba nalezy sie nam jakies wyjasnienie. a moze sie myle.

>>>A takiego doopka i peezde którzy nie umieja pogodzic się ze swoją porażką zyciową ma głęboko w DOOPIE Chyba niezbyt głęboko jednak.

i dalej nie mam zielonego nic\'ka :(