Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystiannn28

Dziewczyan powiedziałą mi ze jestem dziwakiem

Polecane posty

Gość krystiannn28

sam niew eim co o tym myślec

Gość nmnmjkjlo
a czym to tlumaczyla?co taki zrobiles,badz robisz?

Gość krystiannn28
dośc szybko zaproponowałem seks a ona dokłądnie że"zastanów sie czy staćby Cie było na utrzymanie rodziny zanim zaczniesz o bzdurach gadac bo z Ciebie nie ma żadnego pozytku a chcesz warunki stawiać

Gość angelikkka28
dlaczego dziewczyna?

Hahaha dobra ona jest :) Zwyczajnie chce Cie trochę wychować, ale Wy chyba mało rozmawiacie ze sobą prawda?

Gość frufru
poniekąd laska ma rację. chcesz sie pieprzyc - zastanów się czy stać Cie na utrzymanie dziecka które potencjalnie się może pojawić...

Gość ta wielkosc nie jest az tak
calkiem madra dziewczyna 🖐️

Gość angelikkka28
albo patrzy na to jak facet traktuje kobiete i nie pozwala na pewne zachowania moze zartobliwie to ujęła a może chciała dac do zrozumienia ze w facecie chce tez widziec osobe która potrafi zadbac o kobiete jelsi jej odczucia sie nei licza to strasznei marny z niego facet i faktycznie nie powinien sie zabierac za to

"ona jest dziwna, patrzy na seks zimno i przedmiotowo" dodałabym, że seksem chce coś ugrać.... staraj się bardziej, bądź bardziej hojny to ci dam :o

Gość frufru
nieplanowane dzieci to najpoważniejsza konsekwencja seksu prawiczku, więc dziewczyna wykazuje tu co najwyżej wysoką odpowiedzialność a nie przedmiotowosc. wiemy że Twoim zdaniem powinna zaciskac kolana i krzyczec "po ślubie! po ślubie", ale bez przesady...

no i dobrze zrobiła, a co, zdziwiło Cię żę są jeszcze normalne dziewczyny, które nie idą od razu się bzykać?!

Gość frufru
a skąd wiesz ze po tygodniu?... poza tym - niezaleznie od czasu po jakim nastąpiła propozycja, poglądów religijnych, społecznych oraz wieku zainteresowanych - odpowiedz dziewczyny jest poprawna.

Gość krystiannn28
i powiedziała jeszcze jedno"na jakiej podstawie twierdzisz że powinnam miec ochote na zbliżenie skoro nie zdążyłes mi sie pokazać z żadnej strony jako facet nic nie zdązyłes we mnei obudzić tylko zepsułes wszytko"

Gość nie podniecasz jej
to chyba powinieneś zrozumieć

Gość krystiannn28
bardzo szybko jej to zaporoponowałęm teraz czuje ze dziewczyna była mądra i czuje że straciłem szanse na cokolwiek że ją przestraszyłem zniechęciłem

dobrze powiedziala.ma dziewczyna w glowie dobrze poukladane.jak cie nie stac,to nie rob dzieci..bo sorka,ale jak ktos ma pecha,to kazdy srodek anty zawiedzie..i co wtedy?moze ona nie chce usuwac?

wystarczyło odmówić , powiedzieć, że za wcześnie , że się prawie nie znają -nie musiała wyskakiwać z dziećmi i zakładaniem rodziny jak jakaś nawiedzona :o

Gość krystiannn28
i ja sie z nia próbowałem wykłócać a ona mi"wiesz co jak tak sie zachowujesz to dla mnei ejstes taki malutki pokzazła na palcach "To jakąś paradio żeby facet wymuszał seks na który nie zasługuje bo nic nei zrobił w tym kierunku abym poczuła oddanie,zaufanie do niego to jakieś jedno wielkie nieporozumienie"

Gość Agnieszzzzzzka20
przyjęło sie tak że faceci czesto dążą do seksu a kobiety myśla o ślubie i rodzinie wiec mzoe dziewczyna chciała go nastraszyc ze ejsli on ma prawo wysuwac po kilku dniach takie propozycje ona mzoe sprawdzic jego gotowosc na zycie z nia czy ja powaznie traktuje czy jaja sobie robi z niej i zycia.

Gość frufru
"krystiannn28 - i ja sie z nia próbowałem wykłócać" wykłócałeś się z nią O SEKS??... to juz całkeim upadek. mądrą MIAŁEŚ laskę.

Gość dobrze gada..
laska \jedna madra a nie potem: jestem w ciazy, znalismy sie 2 miesiace :o JESTES dziwakiem

Gość Dankaaaaa

no miala racje-klocic sie,bo niedobra nie chce ci dac tylka...jestes dziwakwiem...nie tak sie zdiobywa kobiete-musisz wzbudzac zaufanie,byc oparciem i prawdziwym facetem,a nie dzieckiem,ktore tupie nozkami,bo chce lizaka. przy dobrym postepowaniu laska sama wchodzi do lozka,a ty to naprawde zrabales

Poziom autora i wykłócanie się o seks zostawie na razie w spokoju... Ale rzecz, która powoduje, że cierpnie mi skóra to teksty tej laski \"seks, na który nie zasługuje\" albo \"na jakiej podstawie twierdzisz, że powinnam mieć ochotę\" i inne takie. :O Laska najwyraźniej traktuje seks jako kartę przetargową w związku, ewentualnie marchewkę za dobre zachowanie... a facet sądzi, że powinna mieć ochotę na tej podstawie, że zdecydowała się na związek z nim. Jeśli nie uważa, że jest atrakcyjny seksualnie, to po co truje mu dupę? I jeszcze inne przerażające teksty w stylu: nie ma z ciebie pożytku a chcesz warunki stawiać... Ja bym od takiej wariatki wiała. To zrozumiałe, że kobieta nie decyduje się na seks z pierwszym lepszym gościem, którego zna raptem tydzień... ale w takim wypadku zrozumiałe argumenty uderzają raczej w to, że nie znamy się zbyt dobrze, ewentualnie ryzyko ciąży i dyskusja nad antykoncepcją. A nie, że \"jeszcze sobie nie zasłużyłeś\".

Gość krystiannn28
Tylko jest jeszcze jedna kwestia o której nie wspomniałem myśmy nie byli w żadnym związku spotykalismys ie przppadkowo tzn np na ulicy na tej samej imprezie bez wymiany tel poprostu nei umówienia jak znajomi

Gość 11Dankaaaaa23

Gość krystiannn28
czy ja jestem dziwny,no przecież jestem menszczyzna i potrzebuje sexu

Jesteś dziwny. Niby wszyscy potrzebujecie seksu, ale nie wszyscy przecież zaciągacie od razu laskę do łóżka. Uważam, że dziewczyna bardzo mądra. To Ty powinieneś się zastanowić nad sobą. Seks nie jest w życiu najważniejszy.