Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiacz bioderek

Uwielbiam szerokie biodra. Pozdrawiam wszystkie panie o takich cudnych biodach!

Polecane posty

Gość wewer
gust nie podlega dyskusji a poza tym jak można kogoś krytykować za jego naturę, ja rozumiem, za podłe zachowanie owszem, ale za to ze się urodził taki a nie inny - nie rozumiem

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa99
nie no nie zarzucam nikomu ze macie sie nie podobac. nawet lepiej ze jest jakas grupka facetow ktorzy lubia takie grubaski... ja jestem szczupla i wole byc taka niz taka rozjebunda jak wy

Gość a ja tez mam
do jaaaaaaaaaaaaaaaaaa99 zazdroscisz ze sa faceci ktorym podobaja sie babki z szerokimi biodrami a nei z takimi jak twoje? zal cie czytac, dziecko, jak wyladowujesz swoja zazdrosc

Gość kp
do jaaaaaaaaaaaaaaaaaaacośtam słodka jesteś, ile masz latek, 3?

ale zaden czlowiek nie rodzi sie gruby. tylko sie do takiego stanu doprowadza. nikt mi nie wmowi ze otylosc jest w genach. wystaczy ruszyc dupe i wziasc sie za siebie mniej jesc. masakra takie dziewczyny sa przykladem zaniedbania ;/ ps. jesli dla was szczupla dziewczyna piszaca o was prawde jest dla was chlopczyca to gratuluje intelektu ;)

dzieki wiem ze jestem slodka ;) widac macie kompleksy skoro odbieracie to co ja napisalam w taki sposob. sorki ale wasza ironia na mnie nie dziala...

biora mnie czasem za chłopca ale to nie moja wina, że jestem płaska jak deska.:o

Gość 106biust 73pas 108biodra
wewer, ja mam najbliższą przyjaciólkę taką co ledwo jajka na patelni, sama o sobie mówi: że jest równą dziewczyną :-D czasem się razem śmiejemy, że jakby tak nas wymieszał i od nowa ulepił to spełniałybyśmy standardy gazetowe :-D

Gość kp
nikt nie mówi o nadwadze, kolego :P, mówimy o kobiecych kształtach. Chodzi o rozstaw kości, czy ktoś z nadwagą może mieć płaski brzuch i 70 w pasie?J.Lo ma 108 w biodrach, czy jest pasztetem?

oj grubaski nie podszywac sie podemnie !! nic wam to nie da ;) pewnie pdszywa sie ta ktora pierwsza o chlopczycy napisala aj...

Gość jesli ktos tu ma jakies
kompleksy to napewno jaaaaaaaaaaa29 sądząc po tonie jej wypowiedzi.:classic_cool:

jaa99, piszemy PODE MNIE - przyda ci się w szkole ;-)

moze ma tyle w biodrach ale ma dupcie zaokraglona, a tutaj ktoras napisala ze ma tyle samo a ma plaskodupie wiec sory ale jak ktos rosnie wszerz to wyglada jak tluscioch ;/

Gość jesli ktos tu ma jakies
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa99

Gość jaaaaaaaaaaa99 dziecinko
nie odchudzisz szerokiego rozstawu kości.😴

sorki za literowki ale uwierzcie mi wasza inteligencja nic wam nie jak macie taaaaaakie dupy ;/ i nie wiem ale pisze normalnym tonem, moze wy jestescie jakies przewrazliwione ... widac nie macie argumentow do dyskusji wiec lapiecie sie literowek ehhh

Gość kp
zastanawiam się, dlaczego nas atakujesz, jak przechodzisz ulicą i widzisz laskę, która ma kobiece kształty, podchodzisz do niej i ja wyzywasz? ja np nie mogę patrzeć na laski, które wygladają jak wieszaki, ale nie obrażam ich, niech się cieszą, jeśli ich figury im odpowiadają... PS. nie ma nic przyjemniejszego niż mruczenie faceta na widok takich "pasztetowatych" pośladków... :P

teraz na rozstaw kosci zganiacie.... mozna ladnie wygladac tylko trzeba o siebie zabrac!!! jak mozna miec miednice szeroka na 100 cm??

Gość jaaaaa99 ma jakies
kompleksiki bo nikt tu tak jadem nie pluje jak ona.

Gość jaaaaa99 ma jakies
a można, można...tylko twój mały rozumek nie moze tego pojąc.:classic_cool:

Gość miednica szeroka
na 100cm...co ty dziecko wypisujesz. nie wiesz, ze mierzy sie cały obwód???

Gość kp
jaaaaaa99 - podrośniesz, dojrzejesz, pozdrawiam :) PS. faktycznie - do szkoły - poucz się ortografii :)

Ale szkoda się wdawać w dyskusję z dziesięcioletnim dzieckiem, na feriach, które nie odróżnia literówek od błędów ortograficznych :-D Dziewczyny napiszcie lepiej jak sobie radzicie z zakupami ubrań przy tak wąskiej talii? Wiele mozna uszyć, ale już body wysi na mnie w miejscu talii i brzucha :-( Trudno dobrać jednoczęściową bieliznę, a taka mi się kiedyś marzyła.

nudne jestescie z tym czepianiem sie literowek, aha jak widze gruba dziewczyne na ulicy nic jej nie mowie ale mi jej zal ze tak sie zapuscila. tutaj moge swobodnie wyrazic swoja opinie . poprostu zal mi was ze macie takie ciala ;/

10 lat nie mam pewnie wywnioskowalyscie to po nicku 99 haha myli cie sie raczej zgadywac dalej !

no i znowu - miły topic a znów wywiązała się bezsensowna pyskówka - przykre :(

mylicie * zreszta juz napisalam swoje i wiecej juz nic nie mam. wiec uciekam z tego topiku ale znajac grubaski pewnie nie wezmiecie sobie moich slow do serca i zaraz pojdziecie sie obzrec czekolady i wam dupa urosnie haha

Gość kp
jeśli chodzi o spodnie - polecam biodrówki - nie ma problemu z pasem, ale osobiście preferuję sukienki, zwłaszcza te związywane lub z paskiem, najlepiej szerokim - fajnie podkreślają kształty. Sama nie szyję, ale faktycznie jest problem, kiedy góra to38, a dół 40-42...

Widzisz, o twoim wieku wnioskuję raczej z poziomu twoich wypowiedzi. Masz potężny problem, jak widać, z otaczającymi cię ludźmi - wreszcie tu możesz dać upust swym nagromadzonym i tłumionym negatywnym uczuciom - może wizyta u psychologa szkolnego mogłaby ci pomóc?