Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfwergrgegrg

jak widze laske z takim psem to mi sie niedobrze robi?

Polecane posty

Gość Some Man
ale dupa dobra

to są yorki....pełno tego na ulicach,bo modne:P z czego 3/4 to są te \"rasowe bez rodowodu\" czyli po prostu z pseudohodowli i masowej produkcji

generalnie uwielbiam psy ale za yorkami nie przepadam... faktycznie wygladaja jak mopy:D, poza tym mam wrazenie ze sa glupiutkie i krzykliwe, no coz... taka moda...

Gość zupa i kotlet
A ja mysle,że wkleiłas swoje zdjęcie i guzik Cie interesuje opinia na temat psa................

Gość no prosze was
a ja chcialam takiego pieska, i nie ulegam modzie a jedynie mysle o tym by pieskoi bylo dobrze. Mam zbyt male mieszkanie na jakiegos doga czy innego psa ktory potrzebuje mnostwo ruchu. Szkoda byloby mi meczyc takiego olbrzyma na kilku metrach. Poza tym Yorka mozna nauczyc sikac do kuwety a to duzy + jak dla mnie. Jakos sobie nie wyobrazalam biegania co chwilke po schodach z dwojką dzieci i szczeniakiem. A w domu niemowlaka z 4 latkiem raczej nie zostawie. W koncu jednak uznalam ze naet z yorkiem bylo by duzo pracy i zrezygnowalam z checi posiadania psa i pech chcial ze znalazlam malutkiego kundla taka przyblęda . Wzielam do domu i jest z nami zamiast mojego dlugo wyczekiwanego yorka no ale coz. Majka jest kochana i bym jej juz na mopa nie wymieniła :D