Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karincia26

jak czesto kupko po mleku bebilon pept??????

Polecane posty

Gość karincia26

witam moj synek ma 9 tyg i juz 2 tydzien karmie go wylacznie meliem bebilon pepti,nie wiem czemu alemaly robic kupke co dwa dni,lub pomagam mu wsadzajc czopek lub koncowke termometra,ale wiem iz nie wolno tak ingerowac by nie uszkodzic prawidlowej pracy jeit,jak czesto wasze dzieci robi kupki po mleku,czy to mozliwe iz moj je robi tak zadko? i jak powinny wygladac takie kupki,u mego sa gestrze niz gdy karmilam piersia

Moja mala ma 3 i pol miesiaca i tez ja karmie bebilonem pepti.Kupe robi raz na 2,3 dni ale bylo ze robila nawet co 5:( Martwilam sie ale lekarz mowi ze to normalne po tym mleku niestety.Termometru absolutnie nie uzywaj ,lepiej polowke czopka glicerynowego dla dzieci i to wtedy jak widac ze sie meczy:(W kazdym razie niestety to norma przy tym mleku ze nie ma kupki codziennie..Ah moja mala robi dosc rzadkie kupy..

Mój synek ma 18 m-cy a bebilon peptii pije od kiedy skończył chyba 3-4 m-ce bo musiałam go dokarmiać i nigdy nie miał problemu z kupką. Teraz też pije 2 x dziennie i kupkę robi 2-3 x dziennie.