Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkka jaaaaaa

czy od razu po porodzie pokochałyscie swoje dziecko?

Polecane posty

Gość jakkkka jaaaaaa

ja przyznam ze byłam taka wykończona i osłabiona ze opieka na d córką była dla mnie udręką wkurzalam sie jak mała płakała nocy i te karmienie piersią-koszmar. teraz juz jakos sobie radzę jest 6 tyg po. częściej się usmiecham i bardzo ją kocham wiem napewno!

Gość mikijihigiyiui
ja tez napoczątku to raczej takie przywiązanie tylko ze mała jest moja dopiero z czasem jak odpoczęłam to nagle się zorientowałam ze jąkocham nad życie:) :*

ja swoje dziecko pokochalam od razu jak jeszcze byl u mnie brzuszku jak zobaczylam dwie kreski na tescie

Gość u mnie poczucie obowiązku
było na początku.... miłość przyszła z czasem...

Gość jakkkka jaaaaaa
tak , jak zobaczyłam kreski tez sie cieszyłam bo to było planowane, ale taka miłość prawdziwa to mysle dopiero sie teraz kształtuje

Gość kocham nad życie
ja może w ciąży to nie tak od razu rozumiałam co się ze mną działo, taki szok był mały, ale jak pierwsze ruchy poczułam to koniec już myślałam o maleństwie swoim. Ale naprawdę pokochałam jak tylko się urodził i wzięłam na ręce to koniec, rozczuliłam się, nawet jak mnie lekarz szył, to go poganiałam, że syna chce zobaczyć. bardzo kocham swoje dziecko i od początku się nie denerwowałam na nie przespane noce które nadal sa:) bo mój mały ma 4 miesiące a karmienie piersią to coś cudownego

Gość ja kocham moje dzieciatko
ogromnie ogromnie mocno, ta mocno, ze sama sie dziwie jak to mozliwe, choc jestem dopiero w 14 tygodniu :D:D i juz po prostu nie moge sie doczekac az na poczatku sierpnia nasz skarbek pojawi sie w naszym domku.

ja pokochałam od razu. kochałam go jak był w brzuszku a jak zobaczyłam takiego długiego, chudego i całkiem sinego po porodzie to nie wiedzialam czy nie zwariuję. ta chwilka zanim zacżął oddychać, zanim wydał pierwszy głos, zanim mi położyli go na brzuszku i zobaczyłam ze jednak żyje była najdluższą chwilką w moim życiu. od tego dnia co dziennie kocham go coraz mocniej! jasne że czasem jestem zmęczona. czasem jak płacze tak mocno a ja nie wiem dlaczego, albo jak brzusio boli i całą noc go noszę to mam dość. chciałabym wyjść i go zostawić, ale wtedy patrzę w te jego oczy, pełne nadziei na to że mama zrobi coś żeby nie bolało i zostaję. przecież to nie jego wina że go boli, że jest głodny, że nie umie mi powiedzieć inaczej dlaczego płacze. mój synek, moje największe szczęście :)

ja nie, to stopniowo sie pojawia, czasem jak jest marudna to tez mam rozne mysli, zmeczenie robi swoje, te o dopiero sa w ciazy nie rozumieja tego.

Gość tamtamy
A ja pierwsze dziecko pokachałam/zorientowałam się że kocham jak pojawiło się na swiecie i z dnia na dzień coraz mocniej a drugie pokochałam jak było jeszcze w brzuszku i jak się urodziło to już oszalałam na całego :D Może dla tego, że musiałam o nią walczyć ?

Gość jakkkka jaaaaaa
dokładnie. jak jest sie w ciązy to sie nic niewie na ten temat, potem się czlowiek dowiaduje i uczy siebie. nawet czasem mam ochotę ją odstawić, zostawić wrzasnąć, potrząsnąć ale co mi to da? ona przecież nie robi tego specjalnie. jest taka kochana i ma takie kochane ślipka jak w nie spojrze to robie z myslami porządek sorry za byki własnie się obudziła