Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Emilka_

Ciągle miękki

Polecane posty

Gość _Emilka_

Jestem sfrustrowana... do tej pory spotykałam się z facetami, z którymi sex zazwyczaj był na świetnym poziomie, lubię ostre i mocne stosunki. Jakiś czas temu poznałam kogoś w kim naprawdę się zakochałam... ale on nawet tuż przed wytryskiem jest dziwnie miękki! Do wytrysku jestem w stanie doprowadzić go nawet w kilka minut, ale problem pojawia się przy penetracji, nie idzie zrobić tego porządnie na miętusa. Zależy mi na nim. Rozmawialiśmy o tym bo już myślałam, że może coś jest ze mną nie tak. Dostałam jedynie odpowiedź, że miał długą przerwę. Proszę poradźcie mi coś, a może ktoś miał taką sytuację :(

Gość Magdaleniakk
Wiagra ? :)

Emilka to może być związane z tym że: np się za bardzo stresuje podczas stosunku

zbyt długa przerwa, a jeszcze połączona z masturbacją może rodzić taki efekt. Musicie dużo praktykować, to będzie ok;) a do tego jeszcze jakiś czas przed seksem dużo curry, imbiru, kakao lub czekolady (gorzkiej) nie zaszkodzi;)

Gość _Emilka_
dzięki ;) lepiej mi

Gość pocahontas 26
Ja miałam . Jestem chętna na wszystko, podoba mi sią facet , ale on ma ciągle za miękkiego . To też mnie frystruje , bo pierwszy raz sie z takim efektem spotykam. Nawet przy oralu nie jest sztywny ....!

Gość pocahontas 26
Mówisz ? ;)

Gość _Emilka_
zawsze to jakiś pomysł :P Ja liczę na to, że jest to przejściowy problem i coś z tym poradzimy, a jak nie... to będę potajemnie dorzucać mu Penigrę do jedzenia :P

Żono!! Traktujesz faceta przedmiotowo;) kawał Ajrona 12:26 kolo wpada do urologa i mówi, że go boli pindol, lekarz każe mu zdjać gacie, patrzy, a tu cały chooj w dziurach. - Co pan z nim robisz?! - Noo ... jestem masochistą i dla przyjemności dziobię go widelcem ... - Ale jak pan sikasz?! - A no znam kilka chwytów na flet

Gość _Emilka_
no Żono :D wreszcie czuję, że ktoś mnie rozumie :P

http://www.fotka.sex.pl/profil/sqoczeq/ moge ci poradzic musisz ściągnąć ćwiczenia powiększające [penisa po prostu jego ciałka jamiste znajdujące się w penisie są słabe i nie potrafią nabrać tyle krwi ile potyrzeba tam jest napiswane jak ćwiczyć podstawowym ćwiczeniem jest dojenie ściąganie pierścienia a jak nie będzie chciał tego robić to powiedz mu ze to jest na usprawnienie ciałek jamistych w jego penisie i też będzie miał silniejsze orgazy i też w tym przypadku jest ważne ćwiczenie mięśni dna miednicy naprawde działa:D uwież mi ja robie tylko ćwiczenia na mięśnie dna miednicy i mam twardego jak kamień spoko sprawa poprawia się wytrysk nawet ale tamtych ćwiczeń nie stosuje co powiększają fiutka bo nie mam czasu ale też sa świetne bo prubowałem po tygodniu widzisz efekt dobrego ukrwienia penisa jest o wiele twardszy tylko nic na siłe nie ma sęsu zeby nie przemęczał małego jak będzie ćwiczył i po tych ćwiczeniach będzie mugł się dłużej z tobą kochac polecał i Pozdrawiam Łukasz luknij link jak chcesz ten co zamieściałem na początku wiadomości i odrazu mówie nie jestem żydem nie jestem obrzezany :) bo kazdy tak twierdzi:(

admiral2009 - jakbym miał takiego krzywego penisa, to bym się zachlastał. Jesteś chodzącą antyreklamą tych metod, które to niby polecasz. :(

Gość JAGUAR SZLACHETNY
wg mnie to chlopaczyna za mlo wczesniej urzywal sprzeciku ;-) Tylko troche niepokojaca wiadomosc, musi miec jakis problem jak to trwa dosc dluzej, bo takie sytuacje są gora do 3-4 stosunkow a pozniej wraca wszystko do normy.

Wredniak taki jest kształt a wszystko co odbiega od prosteho jest też fajne nie możan żyć wnudzie i prostymi cie w dupe zapinac paskudko ehhehe pozdrawiam panią która mówi że mój mały jest fajny z chęcia jej na jedną noc pozycze :)

Gość pocahontas 26
krzywy , to nic gorzej ,ze miękki,,,