Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataryneczka

Co na osięmnastkę chłopakowi??

Polecane posty

Gość ej a przepraszam
gdzoie jest tam napsiane ze 60 zł????? ja widze 49 zł heheh ludzie juz liczyc nie umijea

Gość Martitkaaaaaa
z zestawu napewno nie skorzystamy, bo duszy hazardzisty to on nie ma... i wiem ze taki prezent by mu sie nie przydal, wiec moze cos innego?

Gość Martitkaaaaaa
nawet wiecej niz 60zl, bo przesylka najtansza kosztuje 17zl, wiec conajmniej 66zl i kto tu liczyc nie umie?

Gość kataryneczka
sorry dziewczyny ale tym razemchyba poslucham chłopców. To ma byc prezent dla chłopaka a wydaje mi się ze ten zestaw będzie idealny dla niego 50zł to wcale nie tak dużo. moze uda mi sie odebrac walizeczke osobiscie to nie bedzie kosztow przsyłki. co do walntynek to jeszce nie wiem

Gość pokernik
ale dziewczyno przecież zawsze mozesz odebrac osobiscie wtedy z nikaja koszty przesyłki

Gość Martitkaaaaaa
no faktycznie nic nie zaplace za dostanie sie do warszawy, do ktorej mam jakies 600km :D Wcale nic nie zaplace

Gość Martitkaaaaaa
dobra, jak lubi pokera to fajnie. Ale co ja mam kupic?

Gość pokernik
hehehe no chyba ze tak. No koszty by jednak wchodzily w gre ale generalnie wydaje mi sie ze prezent jest ok tylko prawdą jest ze nie kazdy lubi tego typu rozrywke ale teraz coraz wiecej osob gra w piokera towarzysko. ja tam polecam

Gość szybowniczy_56
Martika ja tam polecam zreszta tak jak poprzednicy ten zesatw do pokera

Gość kataryneczka
Wlasnie gadalazm z wlasciciel aukcji i zgodzil sie na odbior osobisty. calr szczescie

Gość Martitkaaaaaa
Ale na co mam mu to kupic jak on nie lubi grac w karty? Pomysl, chcialabys dostac zestaw do nurkowania, gdybys bala sie wody?

Gość kataryneczka
heheh nie no rozumiem. ale czy pewna jestes ze on tego nie lubi?? z tego co wiem to faceci lubia takie rzeczy... a jak nie to moze jakis ladny zegarek???

Gość 10th floor
nie widziałam jeszcze takiego zestawu. ale fajna sprawa, może sama bym się nauczyła grac ;P

Gość Martitkaaaaaa
nie u nas to bardziej ja lubie takie gry, ostatnio przechodzilismy kolo takiego mini kasyna i to ja chcialam tam wejsc a on powiedzial, ze go to jakos nie bawi, wiec chyba nie mozna wszystkich facetow wrzucic do jednego wora, kazdy jest inny i kazdy lubi cos innego, ale auta mu nie kupie ;]

Gość Martitkaaaaaa
zegarek ostatnio dostal od kumpla i lezy w szafie

Gość kataryneczka
oj widze ze trudno Twojemu facetowi dogodzić

Gość Martitkaaaaaa
nie jest tak trudno, poprostu po tylu latach juz chyba wszystko kupilam na co mnie stac

Gość wreeednaa dziewczyn
moj to by chcial jakies czesci do samochodu no ale nie bede jemu kupowala na walentynki takie cos??

Gość Martitkaaaaaa
no dokladnie moj to samo, ale ja sie na tym znam jak... :D Ale moze jakis sprzet do cwiczenia... To by mu sie przydalo, tylko zamawiajac na allegro do piatku moze nie dojsc ;/

Gość wstret1000
a ja tam wam polecam ten ztesw przynajknjiej prezent z jajem a nie jakies zamulanie

Gość Martitkaaaaaa
kur.... ile razy mam powtarzac ze moj facet nie lubi grac w karty? Czy wy jestescie jacys uposledzeni? Nie chce mu kupowac misiow, jakis figurek i innych pierdol, a taki zestaw bylby wlasnie dla niego takim prezentem

Gość kataryneczka
nimarrikaa nie denerwuj sie zbytnio moze jakis fajny film ktory wspolnie obejrzycie???

Gość Martitkaaaaaa
filmy sciagam w pare minut z netu, a nie naleze do osob, ktore lubia wyrzucac pieniadze w bloto

Gość zazenowanyteraz mowo
kupowanie oryginalnych filmów za grosze to Twoim zdaniem wyrzucanie pieniądzy w błoto?? Ściągając filmy to je kradniesz!!!!! szukasz prezentu dla faceta i zal Ci wydać 40-50 zł dziewczyno skąd ty jesteś wex się wreszcie ogarnij.

Gość zawsze dam
martika to bardzo duza sknera

Gość kataryneczka
Ej dajcie jej spokój o co Wam chodzi. Martikaa a może poprostu pojeździcie na jakas romantyczna kolacje albo mozesz mu kuopic u jubilera jakas bransoletka męska z swoimi inicjalami

Gość Martitkaaaaaa
a wy co tacy snobi? Dla mnie 40, 50zl to nie sa grosze, mi rodzicie nie daja pieniadzy, jasne sknera... Dla mnie to glupota wydac pieniadze na cos co mozna miec za darmo, wiec sory ale to wy jesctescie glupi! Ja nie szpanuje kasa i nie mam zamiaru, moge wydac 50zl czy wiecej ale na cos co jest tego warte, a nie na to co moge miec za darmo

Gość pokernik
nie obrażaj tutaj ludzi bo My wszyscuy zapewne pracujemy na swoje wydatki nie jestes jedyna. A co do tych filmów to za nie tez tzreba płacić bo ktos sie nameczyl zeby je zrobić