Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz Czego Szukasz

Myśl, a mowa. Czyli przepływ przez głowę słowa.

Polecane posty

Żeby stworzyć zdanie, trzeba nabyć słowa. Żeby nabyć słowa, trzeba trochę przeżyć. Żeby trochę przeżyć, trzeba rzyć. Pytanie: Czy często zdarza wam się pisanie/odpisywanie od tak sobie. A dokładniej, czy pomyślicie nad problemem nim odpiszecie? Często widuje, że czym niższy poziom społeczności w jakiej obracamy słowami, tym słowa łatwiej wypływają z ust, bez przekonwertowania ich przez bózg… Więc czy jesteś osobą co odpisuje momentalnie? Czy może zastanawiasz się chwile co powiedzieć na dany temat? A może najpierw myślisz: czy mam co powiedzieć? Czy mam prawo udzierać rad w takiej sytuacji? Itp. Powiedzcie mi. Czy u was jest priorytetem impulsywności czy jakość w konwersacji? (i sami zastańcie się nad tym)

hehe ale zadziwiające ^^ ludzie zawsze skomentują błąd w wypowiedzi.. ale wypowiedzieć się.. ^^ respekt ^^ Sam to zauważyłem poza tym .. ale nie mam czasu na pisanie :/ więc niestarannie poszło A nawet jakotako z sensem ^^ Ps. poza tym Ameleta .. widzę że ty jesteś osobą co szuka zawsze kłótni a nie konwersacji.. Rada - znajdź w sobie trochę zrozumienia dla bliźnich zamiast jadu w ustach. jestem człowiekiem, nie maszyna, robię błędy ( a edytować tekstu nie da się więc przykro mi cierp;p)

może rżyć a w zasadzie rżeć ? Troche dziwna teoria że aby żyć trzeba rżeć no ale może o to biega... pytanie do autora: Czy zastanawiasz się chwilę zanim coś napiszesz ?

ladaco Zdziwię cię ale to nie ortografia jest moim problemem ale zabieganie. Amaleta spoko ja na kobiety nie umiem sie złościć, więc wybaczam ci mimochodem;p moja mnie mocniej ruga ^^ www.wymienprzez.net dla mnie to zabawa. Widzisz gdybym na prawde miał problemy z ortografia to może by mnie to ruszyło ;p Ale gdy widze taka fajną odskocznie w ludziach ^^ nawet fajnie że taka teraz jest jadka ^^ szkoda że nie mam czasu teraz poodpisywać;/ no ale cóź "life is life" Pozdrawiam i tak was ^^ bo sam jak i wy uśmiałem sie z tej sytuacji ^^ zdziwicie się ale moje "rzycie";p nabrało zajefajnych kolorów po takich wypowiedziach ;p

a swoją stroną zabawne.. że w powadze można znaleźć dowcip.. i uśmiać się.. co jak co ale zadziwiające rozwinięcie poważnego tematu do śmiesznego uśmiechu ^^ czyli dalej to rozwijając odpowiedzią na moje pytanie jest: najważniejsze jest by dobrze sie bawić konwersacją. tak samo ty sam jak i rozmówca którego zabawiasz. Hmm ciekawe ciekawe.. "rzycie" daje odpowiedź na wszystko ;p

\"rzyć\" to chyba po góralsku \"dupa\":D Ja mam problem. U mnie myślenie i mówienie(pisanie) sie nie synchronizuje. Zawsze któreś wyprzedza drugie:O