Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackdark

ZIMOWE KILOGRAMY....czas sie ich pozbyć!!!!

Polecane posty

Gość blackdark

Tylko jak to zrobić skutecznie??:) zaczęłam wczoraj, czy wytrwam? nie wiem:-o

Gość zona slawka
hey przylacze sie ale powiedz cos wiecej jaka dietke stosujesz cwiczysz cos?

Gość jarucka
a ja biore tabletki i odchudzam sie tak juz trzeci miesiac, polecam taka metode - to metoda dla zapracowanych :P

Gość nie rzucać się
nigdy nie zrozumiem. zima trwa 3 miesiące, aktualnie upłynęły 2. a ty pozbywasz się KILOGRAMÓW?! zimowe hobby to zapuszczanie się?! wybacz za krytykę, ale nie lepiej jeść normalnie, zawsze a nie przez zimę obżerać się a potem odchudzać? to dla przestrogi, dla twojego dobra kiedyś, po porostu już ci się nie uda schudnąć. jak już sobie zrobisz komórki tłuszczowe to ona zostają z tobą na całe życie

Gość nie rzucać się
skutecznie, to przez ruch. a potem trzymać wagę. zawsze, nie zależnie do pory :)

Gość blackdark
no niestety dla mnie zima bywa takim okresem ze zawsze te 2kg przybedzie, i tak jest tym razem niestety:-o najpierw święta, potem sesja, do tego mniej ruchu, wiecej siedzenia w domu i tak to sie neistety kończy:P nie jest tak zawsze, w zeszłym roku schudlam podczas zimy, a w tym mialam jakis taki okres, ze tez potrzebowalam od czasu do czasu pocieszyc sie slodkascia, no i efekty są widoczne;) ale wzielam sie w garsc i od wczoraj dietka:) na poczatek te 2 kg co mi przybylo a potem zobaczymy moze z jesze 2:) nowy semest mi sie zacznie to szybko polece w dol, bo zajecia calymi dniami nie bedzie czasu na jedzenie:P no i bede chodzic znow na aerobic:)

Gość blackdark
a dietka jaka stosuje... na poczatek poprostu ograniczam jedzenie i zero slodyczy. wczoraj zaczelam od calodziennej "głodówki", cudzyslow, bo zjadlam rano platki owsiane z jogurtem, a popoludniu jablko:) ale to wszystko:P a dziś male sniadanko, maly obiadek, a kolacji wcale, albo jakas bardzo lekka;) no i oczywiście ZERO slodyczy:)

Gość nie rzucać się
jakaś kolacja musi być. no i najlepiej 5 posiłków, a nie 2-3 i powodzenia :) pocieszać się, lepiej zakupami zamiast na słodycze cała kasa wydać na bluzkę. w chodzeniu za nią po sklepach jeszcze ruch dochodzi :D

Gość blackdark
wierz mi jak bym miala siana na tyle zeby za kazdym razem pocieszac sie zakupami to bym tak robila:P

Gość valentinna
ja zaczęłam się odchudzać zaraz po świętach. Oprócz ćwiczeń i diety zaczęłam brać tabletki, które zmniejszają ilość kalorii. W sumie na początku sama w to nie wierzyłam, ale schudłam już 6 kg. Całkiem dobry wynik.

Gość nie rzucać się
ale na słodycze masz siano, o to mi chodziło z zakupami, ze zamiast słodyczy :P ;) tabletki zmniejszające ilość kalorii? :D od świat czyli 2 miesiące i myślisz ze to dzięki tabletką? to właśnie ruch i dieta są w stanie takie coś zrobić? po co się truć? chyba ze to placebo:P

Gość waitin
czytałam trochę o Formoline. sama chciałabym je brać, ale nie bardzo wiem od której strony się do tego zabrać. Może powinnam postarać się o jakąś specjalną dietę i ćwiczenia? Co mi radzicie? Muszę zrzucić ok 10-11 kg.

..każdy organizm inaczej reaguje...i trzeba to wyczuć! ja muszę uprawiać sport , bo żadne diety na mnie nie działają..a powiem tak, jem mniej niż na jakiejkolwiek diecie...a kiedyś na diecie utyłam, bo za dużo było jednak dla mnie kalorii... pilnuję, żeby dostarczyć organizmowi witamin, munerałów...głównie to jadam warzywa i mięso..bo po owocach tyję:P

Gość dieta982
na pewno musisz pomyslec o ruchu, nie wiem czy jak bierzesz formoline to dieta jest konieczna, wiem jak dzialaja i wlasciwie wystarczy ze ograniczysz troche ilosci tego co jesz... pomysl o cwiczeniach

Gość blackdark
ok dietke jakoś trzymam:) a od jutra skacze na skakance:D codziennie min 30 min:)

Gość ksiezniczka mary
a ja biorę formoline i też wiem, że chudnę raz na zawsze :P nie objadam się, ale też i nie głodzę. wreszcie jestem zadowolona ze swojego odchudzania