Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaWieOCoChodzi

Dziewczyny nie noście push-upów! Deformujecie biust!!!

Polecane posty

Gość OnaWieOCoChodzi

Dziewczyny apel do wszytskich które noszą push-upy! Nie noscie ich! A jak nie możecie bez nich życ, to noście, ale jak w domu jestescier to je sciągajcie i zakładajcie te miekkie! Push-upy bardzo deformują biust, często spłaszczają. Ja zaczełam nosić miekkie staniki i mój biust nabrał ksztaltu, mimo rozmiaru A!! Sciagnijcie te badziejstwa i zacznijcie nosić miekkie staniki. Zobaczycie ze ksztalt biustu sie poprawi, biust tez stanie się większy. Polecam!!

Gość Martitkaaaaaa
ja nosze push upy i na ksztalt mojego biustu wcale nie narzekam, gorzej z wielkoscia, jakbym zalozyla zwykly miekki biustonosz to wygladalabym jak decha

Gość Wilkowna
Zgadzam sie z tym. Puszapy znieksztalcaja biust-splaszczaja. Zacznij nosic miekkie a zobaczysz roznice. No i przede wszytskim, dobierz sobie wlasciwy stanik. Poczytaj wiecej na stronie elektoriczny bra fitter-wpisz to w google i wyskoczy ci strona.

Gość Martitkaaaaaa
juz czytalam te bzdety, moje push upy nie splaszczaja i deformuja mojego biustu, bo poza malym rozmiarem to zadnych wad, ksztalt idealny

Gość jhkjhkjhk
a ja juz mam dosyc push upów bo zawsze czułam sie w nich niekomfortowo i po sciągnieciu mój biuścik był zawsze jakis dziwny, teraz nosze miekkie i nic sie z nimi nie dzieje ale znowu paski do spinania sa za krótkie i czuje sie jak kaleka, tak samo jak te kobiety z wielkim biustem ktore nazekaja ze sa traktowane jak odmience bo nie ma dla nich biustonoszy, na moje cycuchy tez nie ma, bo jak kupie z dłuzszymi paskami to jest za duzy a jak kupie odpowiednie mieseczki to te paski sa za krótkie i przy nich wypływa mi tłusz którego mam sladowe ilosci do kurrwy jebanej :O

Gość jhkjhkjhk
a bez biustonosza łazic nie bede bo to tak jakbym majtek nie zalozyła :O

Gość pani Gertruda
Nie sluchajcie jej,w wieku 40 lat bedzie miala cycki jak nalesniki,najlepszy jest sztywny stanik.

Gość jhkjhkjhk
szukam tych przedłuzek a wszedzie tylko przezroczyste lub ozdobne ramiączka.......... a z tymi utwardzanymi biustonoszami to prawda moj biust po nich nie wyglada najlepiej