Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cholera nie wytrzymalam

NIE WYTRZYMALAM I ZAPALILAM A ZARAZ PEWNIE BEDE RODZIC SZOK!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

O KURDE dziewczyny dziwnie sie czuje, termin mialam na 8 lutego ale nic sie nie dzialo dzis natomiast wyjatkowo jestem zdenerwowana wszystko mnie boli, mam biegunke, dziecko mniej sie rusza, brzuch co jakis czas twardnieje ale nieregularnie. Tak mnie to wszystko przytloczylo ze spalilam juz chyba z 5 papierosow a nie palilam od kiedy dowiedzialam sie o ciąży jestem wsciekla, i na te palenie i na ta moją durna reakcje. Czekam od niedzieli na porod i tak sie zestresowalam ze nie wytrzymalam. Mam ochote strzelic sobie w leb :(:(:(:(:(

Gość iijijij
strzel, ale w szpitalu, tam chociaż dziecko uratują:classic_cool:

chyba niepotrzebnie sie denerwuje ale wkurzylam sie sama na siebie ze przez glupote znow zapalilam i to jeszcze w takim dniu :( a cholera jesna.

Gość grabarzowa
Nic sie nie martw. Nic mu nie bedzie. Moze go trochę dzisprzymuli, ale jak to jednorazowy wybryk, to żadnej szkody nie odniesie. Po prostu już nie pal i będzie dobrze

Gość nie szkodzi
walnij sobie jeszcze banie:) wyluzujesz się

Gość grabarzowa
Zanim pójdziesz do szpitala, umyj zeby i ręce, i przebierz się, bo cię opieprzą za palenie :P

wiem ze to smieszne ale naprawde sie wscieklam przestraszylam sie czy co:( setki sobie nie walne bo nie mam :D a tak powaznie to bym nie wypila przeciez, nie wiem co mnie podkusilo.

chcialabym dzis urodzic juz czekam i czekam i nic. Poza tym jutro mam wizyte u gin ktorego w ogole nie trawie. Ma byc na zastepstwie za mojego i ten jest wybitnie obrzydliwy nie chce go oglądac :(

Biegunka i nieregularne skurcze znaczą, że lada dzień urodzisz. Nie pal więcej, bo to szkodzi dziecku. Równie dobrze możesz mu dmuchnąć dymem prosto w nos. I nie denerwuj się, bo nie masz powodu.

Gość kobieto wyluzujjjjjjjjj
Nic sie nie martw:)Nic dziecku nie bedzie..jesli bys palila cala ciaze to jest ryzyko,ale jesli to tylko twoj wybryk jednorazowy to wrzuc na luz:)Nie stresuj sie:)urodzisz jak bedzie czas:) Ja tez w 7 miesiacu ciazy spalilam 3 papierosy:)mialam mega stresa i nic sie nie stalo:)Oczywiscie nie pochwalalm papierosow i innych uzywe w ciazy..ale nie dramatyzuj:)Pozdrawiam cieplutko:)

Gość kobieto wyluzujjjjjjjjj
i jestem pewna ,ze 90% kobiet w ciazy ma na sumieniu male grzeszki :P To tylko na forum sa wszyskie idealne:)

Gość no racja
od biegunki to mi się zaczęły skurcze parte :D Uważaj, kochana ;)