Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonina szprychonina

sprawdżcie moje cv!!! proszę

Polecane posty

W odpowiedzi na Państwa ogłoszenie zamieszczone w Powiatowym Urzędzie Pracy w x, chciałabym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko kierownika salonu Orange. W czerwcu 2008 roku ukończyłam Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydział Nauk Ekonomicznych z tytułem magistra w zakresie ekonomii menedżerskiej. Od czterech lat do dnia dzisiejszego pracuję jako akwizytor do spraw sprzedaży w xl w x. W związku, z czym posiadam umiejętność budowania i podtrzymywania długotrwałych pozytywnych relacji z Klientem. Praca na tym stanowisku nauczyła mnie nie tylko samodzielności i systematyczności, ale również dobrej organizacji pracy i całkowitej odpowiedzialności w wykonywaniu obowiązków służbowych. Moimi zaletami są zdolność szybkiego uczenia się, komunikatywność oraz umiejętność pracy w grupie. Ponadto jestem osobą rzetelną i dyspozycyjną. W pełni angażuję się w powierzone mi obowiązki. Jestem przekonana, że moje predyspozycje pozwolą na efektywną pracę. Uważam, że jestem odpowiednią kandydatką na to stanowisko. Mam nadzieję, że zainteresowałam swoją osobą i będę miała przyjemność spotkać się z Państwem na rozmowie kwalifikacyjnej, by pełniej przedstawić swoje umiejętności.

Gość iijijij
W związku, z czym bez przecinka powinno być Od czterech lat do dnia dzisiejszego pracuję jako akwizytor do spraw sprzedaży w xl w x, w związku z czym....

Gość iijijij
ps jesteś pewna że to cv?

Gość dominikanananaa
to nie jest cv tylko podanie (list motywacyjny) !!!

to jest list motywacyjny a nie cv. W odpowiedzi na Państwa ogłoszenie zamieszczone w Powiatowym Urzędzie Pracy w x, chciałabym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko kierownika salonu Orange. W czerwcu 2008 roku ukończyłam Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydział Nauk Ekonomicznych z tytułem magistra w zakresie ekonomii menedżerskiej. Od czterech lat do dnia dzisiejszego pracuję jako akwizytor do spraw sprzedaży w xl w x., w związku z czym posiadam umiejętności w zakresie budowania i podtrzymywania długotrwałych, pozytywnych relacji z Klientem. Praca na tym stanowisku nauczyła mnie nie tylko samodzielności i systematyczności, ale również dobrej organizacji pracy i całkowitej odpowiedzialności w wykonywaniu obowiązków służbowych. Moimi zaletami są zdolność szybkiego uczenia się, komunikatywność oraz umiejętność pracy w grupie. Ponadto jestem osobą rzetelną i dyspozycyjną. W pełni angażuję się w powierzone mi obowiązki. Jestem przekonana, że moje predyspozycje pozwolą na efektywną pracę. Wszystko to sprawia, iż uważam, że jestem odpowiednią kandydatką na to stanowisko. Mam nadzieję, że zainteresowałam swoją osobą i będę miała przyjemność spotkać się z Państwem na rozmowie kwalifikacyjnej, by pełniej przedstawić swoje umiejętności. troche poprawilam, ale i tak nie jest extra - ale moze byc

Gość po moimi zaletami są
powninen być dwukropek. poza tym ten LM jest taki sobie, bez szału, nudy, lm jakich tysiące.

Gość fghh
oł fuck, jestes pewna że skonczyłas studia czy może Ci się tylko sniło?

Gość po moimi zaletami są
jest jeszcze masa innych błędów, ale nie chce mi się pisać od początku :D

przepraszam za błąd w temacie..oczywiście miało być list motywacyjny! no właśnie a jak napisać porządny wyróżniający się list?