Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi2000

GYNALGIN czy ktos stosował?

Polecane posty

Gość blondi2000

hej czy ktos z was stosowal globulki gynalgin? za 2 dni mam dostac okres wiec niewiem czy jest sens zaczynac ta 10dniowa kuracja - tak napisali w ulotce, można najpierw zaczac i ''dokonczyc'' np za tydzien?

Gość blondi2000
dodam tez ze lekarz przepisal mi FLUMYCON wiec moze te globulki nie beda az tak konieczne...

Jeżeli się nie mylę, to w ulotce jest informacja, że na czas miesiączki należy przerwać stosowanie. Jeżeli dolegliwości nie są bardzo uciążliwe, to weź po miesiączce dopiero.

Gość juli82
a mi lekarz zapisał metronidazol(prawie te same składniki) i zaczełam juz brac i teraz okres jeszcze nie przyszedł od wczoraj:(( czy mozliwe ze lek go opóznił? wariuje bo przez tabletki anty mam zawsze co do godziny..a teraz nic, brzuch nie boli, piersi tez nie... ;(((

Gość blondi2000
to chyba jest mozliwe, bo czytalam ze np globulki na grzybice moga opozniac okres

Gość grand cru
ja używam Gynalginu, i jak dla mnie jest rewelacyjny, pomaga na wszelkie stany zapalne, jesli cokolwiek poczuje ze cos zaczyna sie tam dziac od razu tego samego wieczora aplikuje 1 globulke, i wystarczy :) polecam Gynalgin, u mnie w domowej apteczce zawsze musi on byc :)