Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hyde Park

Kim są faceci siedzący na tym forum?

Polecane posty

Gość Hyde Park

C o robia i dlaczego tu siedzą?

Gość przegrańcy życiowi
erotomani itp. :classic_cool:

Gość dominikanananaa
no właśnie te jestem ciekawa niekiedy mysle ze albo to gimnazjalisci albo po prostu sa w pracy i sie nudza :p

Gość Dra
prawiczki i pryszczci albo z nadwagą

no to facet ci odpowie bezrobotny uczeń zaocznej szkoły który siedzie tutaj bo się nudzi :P

Gość Hyde Park
hmm,nie znam.tzn jacy sa?

Gość jestem facetem z kafeterii
Mam nadwagę, krzywego kutasa, żółte zęby, śmierdzi ode mnie potem, jestem bezrobotnym magistrem, nie mam kobiety, jestem erotomanem, chyba jestem alkoholikiem, wypalam paczkę papierosów dziennie, na kafeterii siedzę bo nie mam co robić na bezrobociu

na dodatek magistrem wyższej szkoły prywatnej przedsiębiorczości w Kamyku dolnym, kierunku: zarządzanie i marketing

Gość kupichafeel
to sa faceci którym nawet tyłka nie chce sie podetrzec i mają draskę

jedyny kontakt z kobietą facet z kafeterii miał na zjeździe studiów, kiedy siedział koło Mariolki na kolokwium z "rozwój gospodarstw rolnych w ujęciu strukturalizmu kołowo-parowego w 1974"

zazwyczaj też mieszka z rodzicami, którzy płacą za internet i przyrządzają schabowe na obiadek; bo synek ostatnio wody dobrze nie przegotował i ciotka się zatruła pasożytami

Gość addad
ja jestem zwykłym kolesiem wiec chyba odbiegam od waszego domniemanego opisu faceta ale przyznam sie ze zastanawiam mnie to co za kobiety wypowiadają sie na kafeterii wiecie na każdy facet ma pociąg seksualny względem płci pięknej wiec to raczej nie jest dziwne

Gość bubla
debilami ktorzy nie maja co ze soba zrobic ogolne dno i margines spoleczenstwa jak bym zob ze moj facet siedzi na takim formum to bym go wysmiala FACET TU = CYMBAL

Gość Głodny 5656
FACET TU = CYMBAL nie wszyscy:Pznajdzie sie PARU fajnych

Gość addad
a ja myślę ze większość tu wypowiadających sie kobiet to matki które wtopiły w wieku 18 19 lat i sa na utrzymaniu faceta który teraz prawdopodobnie pracuje jako kierowca tira z wykształceniem podstawowym albo zakompleksione kobiety które maja świadomość tego ze sa brzydkie wiec próbują sie podładować optymistycznie szukając tu na Forum bratnich dusz . Też istnieje mała garstka kobiet które sa wyzwolone z kompleksów maja rozum na miejscu a czatuje z tego powodu ze teraz w pracy maja luzy