Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyloveeee

PRZERWA MIEDZY OPAKOWANIAMI TABLETEK

Polecane posty

Gość babyloveeee

witam. pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych (rigevidon) rozpoczelam prawidlowo - w pierwszym dniu okresu.jednak miedzy 1 a 2 opakowaniem przerwa wynosila o 3 dni dluzej niz powinna... trzecie opawkoanie zaczelam juz dobrze (pierwszego dnia po 7dniowej przerwie).czy jestem zabezpieczona?

jesli przekroczylas 7 dni przerwy to wcale nie powinnas zaczynac opakowania tylko zaczac przy nastepnym okresie

Gość babyloveeee
to co teraz mam zrobic??

Gość babyloveeee
ale po porade? bo w ciazy raczej nie jestem bo stosowalismy dodatkowo prezerwatywy. ale chcialabym wiedziec czy teraz juz tabletki mnie zabezpieczaja.

Gość babyloveeee
?? ;|

Gość domi8
naucz sie prawidlowo stosowac tabletki bo zostaniesz mamusia niedlugo

Gość ale glupi kawal
kochana nie!!!musisz brac regularnie, nie jestes zabiezpieczona powinnas przerwca rac i poczekac do okresu albo idz do lekarza

przerwy nie wolno wydluzaczrob test ciazowy i nie rob tak wiecej, jesli nie chcesz dzieckaobecnie jestes zabezpieczona - o ile nie doszlo do ciazy wtedy, gdy przedluzylas przerwe

jesli stosowalas prezerwatywy (wlasnie doczytalam) to nie ma cizy ale hormony to nie cukierki, takim stosowaniem mozesz zaszkodzic organizmowi

Gość babyloveeee
no nie zrobilam tego dla zabawy,poprostu nie moglam wziac tabletki z powodow osobistych. ngLka jestes pewna ze moge kontynowac branie tabletek i jestem zabezpieczona?