Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzykroMi

Rozlałam perfumy

Polecane posty

Gość PrzykroMi

Mój chłopak kupił mi na walentynki (już dziś) perfumy, o których zawsze marzyłam Hypnotic Poison Diora...Wode perfumowaną 30ml. Byłam taka szczęśliwa, jak wracaliśmy autem do domu, to okdręciłam je i przykręciłam ten dozownik z śliczną pompką do psikania (kto miał to wie o co chodzi)...psiknęłam się, zapakowałam do kartkonika. Wróciłam do domu i perfumy w CAŁOŚCI wylane...do torebki..Kosztowały 250zł, to dla mnie i chłopaka dużo pieniędzy, naprawdę, tak długo o nich marzyłam, jestem na siebie taka zła, i zdziwiona jednocześnie, że ten dezownik przeciekł, mimo, że był dokręcony na maxa:( czyli z takim dozownikiem percfumy nadają się tylko do stania na półce, ja nie wiedziałam o tym:( Zalałam notatki na studia, z ktorych mam się uczyć, teraz tym śmierdzą, niedobrze mi już od tego zapachu, oczyć mi się odniechciewa, chce o tym zapomnieć...chłopak nie jest zły, ale jak zadzwoniłam czuć po głosie ze bylo mu przykro:( Wiem, że ludzie mają gorsze problemy, ale naprawdę dla mnie smutne..i stoi na półce pusty flakonik..patrzyc na niego nie mogę, aż mnie telepie. Prosze, pocieszcie mnie jakoś:(

Gość po moimi zaletami są
tak idz sie oczyc moze lepiej :O

Gość kupichafeel
no przykre ale przynajmniej draski na majtach nie ma

Gość po moimi zaletami są
takie z dozownikiem nadaja sie tylko do stania na półce hahahahahahahahah

Gość PrzykroMi
Chryste, znam zasady ortografii, i wierz mi nie robię i nigdy nie robiłam błędów, a już na pewno nie takie...jestem zdenerwowana..jak można tak od razu na kogoś naskoczyć

Gość SATC freak
ja bym chyba umarla, naprawde mi przykro, sama jestem kosmetyko-perfumo-holiczką i dla mnie byłaby to ogromna strata :/ Ale nie martw się, zarobisz, odłożysz, kupisz kiedyś nowe. W końcu to tylko materia, ważniejsze są rzeczy, których kupić nie można.

Gość jesteś totalną pierdołą
albo totalną kretynką, szkoda chłopaka, wydał pewnie pół wypłaty, a ty co?

Gość PrzykroMi
SATC dzięki...tak własnie się pocieszam...że są wazniejsze rzeczy na świecie..

Gość sdfbgnf
ja bym nic nie mowila chlopakowi zeby mu nie bylo przykro. a kupila podrobe i bym sie nia psikala;) albo drugi oryginal gdybym nazbierala kase

Gość PrzykroMi
Wiem..cholernie mi przykro...naprawdę...jestem załamana tym co zrobiłam..nawet nie chodzi o same perfumy... ale o to, że on mi je kupił, tak chciał, abym sie cieszyła:(

Gość PrzykroMi
Juz niestety mu powiedziałam...może faktycznie była to zbyt szybka decyzja, ale było mi tak smutno, że musiałam si.e mu wygadac

Gość kupichafeel
mi tez byłoby przykro full kasy iprezent ale co zrobić.........ja kupiłam facetowi raz za 250 calvina kleina i mu upadły i się rozbił róg i tez juz za bardzo sie nie nadawały do niczego.........i mi było przykro bo tyle kasy ale cóż zobić

Gość PrzykroMi
kupicha...no właśnie...minie kilka tyg. i jakoś przejdę nad tym do porządku dziennego...ale na razie to mam ochotę kogoś uderzyć, a niestety najbardziej powinnam uderzyć tylko siebie:(

250zl za 30ml do tego woda perfumowana??? wariactwo w tej Polsce.:-O 100 ml CK Euphoria kosztuje w UK max.50f = 250zl (i to w Harrodsie, wiec pewnie w innych sklepach jest taniej) to samo z \"Daisy\" Marca Jacobsa. Jesli was nie stac na zakupy w Polsce, to zostawiajcie zakupy \"perfumowe\" na wakacje, zeby sie obkupic w strefie wolnoclowej. Jesli ktos z Twoich znajomych jedzie za granice, to popros, niech Ci kupi, wyjdzie sporo taniej.

Gość kupichafeel
ale ja dałam tyle za 100ml :) w sephorze i własnie euphoria calvin klein autorka topiku dostała 30ml

Gość PrzykroMi
Karamba, racja, kupowałam perfumy za granicą jest taniej...ale on chciał mi je kupić teraz, na walentynki..i ja tez głupia się uparłam, aby już je mieć:( Poza tym CK oraz Marc Jacobs to ogólnie i tak tańsze perfumy od Diora, albo Chanel nawet w Polsce...chociaż nie da się zaprzeczyć, że ogólnie w Polsce, w perfumerii, wychodzi drożej niż za granicą, lub w strefie wolnocłowej

tak to jest, jak sie na siłe chce oglądac prezent w samochdozie, zamiast na spokojnie zrobić to w domu.

Gość PrzykroMi
Ja dostałam Hypnotic Poison Diora

Gość PrzykroMi
Hej teraz mnie naszło...a może jest opcja, że ja zareklamuję te perfumy...chyba nie powinny były się wylać?? Przecież dokręciłam..może były wadliwe?? w koncu perfumy za 250zł za 30ml chyba nie powinny sie wylewac