Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alllllegro

Allegro, nie placacy????????????

Polecane posty

Gość Alllllegro

Mam do was pytanie, czy komus zawiesili konto za nieuregulowanie rachunku? I co potem? Jesli to ok 40zl, beda sie o to ubiegac jesli sie nie zaplaci?

Gość u twoich drzwi stanie komornik

Gość Alllllegro
oni taka kase na tym trzepia, ze jakos watpie zeby sie rzucali o 40zl, ale czy ktos juz byl w takiej sytuacji?

Gość rthtrth
Tak blokuja konto i nie mozesz wystawiac wtedy przedmiotow, mozesz natomiast normalnie kupowac. Bylam w takiej sytuacji bo zapomnialam o rachunku i po miesiacu zawiesili mi mozliwosc sprzedazy.

Gość nalicza ci
odsetki i sie odezwa po te pieniadze....poza tym nie bedziesz mogla juz zalozyc kobta na allegro pod swoimi danymi ,a tego ci nie odblokuja

Gość u twoich drzwi stanie komornik
Będzie na ciebie embargo! kase trzepia jak muszą ...trzeba było chodzić do szkoły a nie psu do budy książki wrzucałes ... a teraz pies sie wyuczył i leży a ty musisz zasuwać ...:O

Gość Alllllegro
mam juz drugie konto, rthtrth i co zaplacilas w koncu czy nie?

Gość Alllllegro
chodze do szkoly, ale ucze sie rzeczy bardziej pozytecznych, ktore nie zmieniaja sie 100 razy do roku, bo w tym nie widze sensu, wole zapytac na kafe

Gość aroniaa a
blokuja konto, nie mozesz sprzedawac, po 3 miesiacach blokuja rowniez opcje kupowania i wysylaja monity do domu... I to z mniejszymi kwotami.. ja mialam do zaplaty 20zl plus odsetki.

Gość rthtrth
Tak zaplacilam, bo konto mam juz dlugo i nie chcialam zakladac nowego, co byloby bez sensem bo znow za jakis czas by mi sie rachunek uzbieral powyzej 10zl ( od tej kwoty upominaja sie o wplate) i co mialabym zakladac kolejne i kolejne ;). Oni beda Cie meczyc ta kasa na pewno, nie wiem jakie sa konsekwencje, mysle regulamin Allegro o tym gdzies mowi.

Gość Alllllegro
czyli lepiej zaplacic...

Gość Alllllegro
a jesli np musze zaplacic do 14 tego miesiaca, to kiedy najpozniej moge zaplacic zeby mi nie zawiesili konta? Bo akurat nie jestem przy kasie

Gość rthtrth
Zablokuja Cie z ostatnim dniem miesiaca, tak to wysylaja upomnienia i strasza blokada.

Gość Alllllegro
aha to dobrze, dzieki :)

Gość Okrąglinek
Ja zawsze płacę jak przysyłąją mi ostatni mail upominający i pisza o firmie windykaycjnej :D Ale prawda jest taka,że ścigają nawet za małe i nie jest to tylko czcze gadanie,więc lepiej płacić.

Gość zakochana lub nie
to zalezy ile jestes winien allegro. Kwota mniejsza niz 10 zł nie zobowiazuje do wplaty na ich konto do 15 kazdego miesiaca musisz miec powyzej 10 zl rachunek by placic w terminie.