Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neiwiem oco kaman

rachunek za allegro skad to naliczyli?

Polecane posty

Gość neiwiem oco kaman

Moja siostra wystawila sobie an moim koncie pare rzeczy ktorych nei sprzedala jak obliczala za wystawienie nie powinna zaplacic wiecej niz 2zł a tu rachunek na ponad 20zł oco chodzi?

Gość Kinder Areo
prowizja od sprzedazy

Gość neiwiem oco kaman
od jakiej sprzedazy skoro ona nic nie sprzeadaLA?

Gość pimpek322
ja tez tajk mialam nioc nie sprzedalam ,jak wystawialam rzeczy to liczylam kwoty ile mnie wyniesie za wystawienie ,noi w sumie mi wyszlo ok 3 zł ,a pozniej mi przyszlo upomnienie ze mam zaplacic 15zł. niewiem z czego tyle naliczyli .tak samo ostanio sprzedalam gre na ps2 i rachunek mam do zaplacenia 4 zł.

Gość Alllllegro
pewnie sobie poustawiala cene minimalna itp, a za to juz dochodzi koszt 2zl, zdjec pewnie duzo to tez kwota wzrasta

Gość Alllllegro
przeciez wszystko na kncu pisze ile zaplacisz za wystawienie, dlatego ja staram sie jak najoszczedniej wystawiac, bez tych glupich cen minimalnych, ktore jedynie zniechecaja kupujacych, a kosztuja czasem wiecej niz rzecz jest warta

Gość pimpek322
to ja niewiem jak ludziom którzy maja po kilkadziesiąt rzeczy z czego pare sprzedadzą oplaca sie wogóle wystawiac te rzeczy skoro tyle kasy kosztuje wystawienie przedmiotu

Gość pimpek322
no tak cene minimalną ustawialam kup teraz ,miniaturkę i zdjęcie.

Gość Alllllegro
ja jak sprzedaje cos do ok 20zl to place za wystawienie 40gr, trzeba umiec wystawic tak, zeby bylo tanio i zachecalo do zakupu :]

Gość pimpek322
no ale jak sie nie sprzeda to nie powinno sie placic ,bo w tym momencie doklada sie do interesu

Gość Alllllegro
z wlasnego doswiadczenia powiem ze jak widze aukcje z cena minimalna to odrazu wychodze, bo mnie denerwuje

Alllegro robię identycznie nie znoszę ceny minimalnej , odpuszczam sobie zakup !!!!