Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancona

krew pępowinowa - Poznań

Polecane posty

Witam. przymierzamy się z mężem do decycji o pobraniu krwi pępowinowej. Czy któraś z Poznanianek lub z innych stron Polski zdecydowała się na to? Zastanawiam się czy lepszy byłby ZBKM (Zachodni Bank Komórek Macierzystych) w Poznaniu czy może PBKM S.A. (Polski BankKomórek Macierzystych) w Warszawie. Ze względu na to, iż mieszkamy w Poznaniu, ta opcja wydaje się wygodniejsza. Ceny są porównywalne, choć nie jest to aż tak istotne. Co polecacie?

dowiedz sie czy ZBKM ma własne laboratorium i \"magazyn\" tych komórek, bo niektóre banki krwi nie mają i korzystają ze szpitalnych a potem wychodzą jaja jak nie płacą i szpital ich wyrzuca (było o tym głośno) ja zdeponowałam krew pępowinową córeczki w PBKM i jestem póki co zadowolona

Gość ta wyżej to naciagactwo
mea, czy ty jestes przedstawicielką handlową PBKM? bo czytam o komórkach, i co temat to twoj wpis wychwalajacy ich pod niebiosa. a to co napisałas powyzej to juz wogóle jakas jedna wielka sciema. o ile Cie tu jeszcze kiedys spotkam, bo post jest stary, to chetnie porozmawiam :)

DNA jest lepiej przechowywać, bo można je w każdej chili wykorzystać do diagnostyki