Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przechowska

Mój facet chce żebym zrobiła szpagat!!!!

Polecane posty

Gość przechowska

Mój facet ostatnio mnie namawia zebysmy zrobili taką pozycję, gdzie kobieta robi pełny szpagat bo widział to na jakimś filmie i mówi że cholernie go to podnieca... Ja nie potrafie, ile mniej więcej zajmuje wyuczenie się szpagatu i jak sie do tego zabrac?

Jak ci każe podnieść gazetę z podłogi -WKURZ SIĘ

Gość kxcjgbfbg
Baby czy wy jestescie juz takie durne zupełnie. Facet sobie cos wymysli a bab musi to spełnic .Ale ograniczone jestescie baby

Gość przechowska
taaaa a jakbym napisała, że tego nie spełnie t od razu by było, że go nie kocham :O tak jak widziałam na tym forum dziewczyna pisała, że nie chce sie zgodzic na analny to inne babska jej truły "gdybyś go kochała to byś się zgodziła". A szpagat mi sie wydaje ciekawy dlatego chce spróbowac ale nie wiem jak długo on będzie czekał na efekty

to koorva zaproponuj mu pozycje, w której on stoi na głowie, co? :classic_cool: ja akurat umiem szpagat od dziecka, nie mam pojęcia ile może zająć nauczenie się szpagatu osobie dorosłej.

odłóż kompa i zacznij ćwiczyć bo sie jeszcze okaże że jakaś jego koleżanka nauczy się szybciej od Ciebie

bo ja wcale nie mam nicka zimmna, tylko zimmma, taka po zachwianiu klimatycznym :classic_cool:

Gość wyp..
niektorzy ludzie nie sa w stanie w ogole zrobic szpagatu.. a jemu chodzi o zwykly czy poprzeczny?