Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catyyyy....

ktora z was ma kompleks wzrostu? sa takie osoby?

Polecane posty

Gość catyyyy....

Gość chyba tak np. ja
Ja. mam 152 i od zawsze jest mi z tym źle. Wyszłam za mąż za najniższego chłopaka, który za mna latał, zeby nie wyglądać głupio przy mężu. Też źle na tym wyszłam, wiec poniekąd to też wzrostu wina. :O

Gość gumisiekkkkk
ja :( mam 172cm komleksow nabawilam sie jak facet ktory mi sie podobal i ktory mnie podrywal ( 196cm) olal mnie dla niskiej dziewczyny ok 155cm:( i zaczelam myslec ze jestem za wysoka:O

a ja mam 153 :) i dobrze mi ztym (mimo że muszę ubierać się w dziecięcym :) ) a szukanie faceta podług wzrostu to lipa, facet z którym się spotykam ma 190 cm :) ale mam gdzieś co myślą i mówią inni trzeba się akceptować :) ( co nie oznacza że nie chciałabym mieć 172 :D

a ja mam 153 :) i dobrze mi ztym (mimo że muszę ubierać się w dziecięcym :) ) a szukanie faceta podług wzrostu to lipa, facet z którym się spotykam ma 190 cm :) ale mam gdzieś co myślą i mówią inni trzeba się akceptować :) ( co nie oznacza że nie chciałabym mieć 172 :D

Gość zlaaaaaaaaaaaaaaa
jak tu sie nie dolowac jak te same male maja wysokich facetow! kurwica czlowieka strzela!

Gość trelemorele___
a ja mam 165cm i chciałabym conajmniej 170cm!! niestety nie da rady za stara jestem rośnięcie:/