Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrtocemama

czy lekazr mogl mi odmowic zapisania sie do niego

Polecane posty

Gość wkrtocemama

chodzi o to ze jestem zameldowana w innym miescie a wynajmuje mieszkanie bez zameldowania w innym miescie niz moje i gdy poszłam do ginekologa tam gdzie wynajmuje mieszkanie przyjał mnei ale powiedzial ze musze chodzic do ginekologa w swoim miescie powiedzialam mu ze tutajz mezem wynajmujemy mieszkanie ale on na to ze musze byc zapisana w swoim miescie do domu mam z 2 godziny jazdy i wiem ze na pocztaku bede jezdziła ra z zmiesiacu ale pod koniec moze to byc dlka mnei uciazliwe

Gość zupa i kotlet
Co za głupota,jakie brednie ci wmówił!!!

ja też mieskzam w innym mieście niż jestem zameldowana i korzystam z usług lekarskich... bez sensu dla mnie argument lekarza... jest lekarzem i ma obowiązek zbadać pasjenta chyba niee nie ważne czy ginekolog czy stomatolog.. bez sera

Gość wkrtocemama
zwykłego lekarza mam tutaj i syn tak samo ale ginekolog mi odmowil wiec niewiem czy to dlatego ze zinnego mista czy dlatego ze nie chciał mnie prowadzic

Gość olaboga co za ciekawska trwoga
mozesz isc do kazdego lekarza w calej polsce,meldunek jest bez znaczenia ale jezeli wybrany lekarz nie bedzie chcial cie leczyc to i tak nic nie pomoze :( poszukaj innego lekarza :) a tak wlasciwie to nie wiesz ze niema rejonizacji ? nie mogłas mu o tym przypomniec?

Moim zdaniem dziwny lekarz. Jeśli masz aktualne ubezpieczenie to powinno być problemu(mowa o lekarzu z NFZ) Ja sama jeżdżę do innego lekarza,z innego miasta (wprawdzie nie do gina,ale co to za róznica?) Musze mieć tylko ubezpeiczenie i wsyztsko gra.

a ja korzystam właśnie z "usług" ginekologa w tym mieście w którym mieszkam... to był jakiś kretyn ja zgłosiłabym to jego przełożonemu!!!

Gość olaboga co za ciekawska trwoga
ale co ma zgłaszac? lekarz ma prawo odmowic prowadzenia ciaży i wogole leczenia ,przy czym musi wskazac innego to jej wskazał . Moze po prostu ma za duzo pacjentek i nie wyrabia albo mu sie nie spodobałas z twarzy :P tego i tak sie nie dowiesz szukaj nastepnego.