Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _jo_

zdrobnienia

Polecane posty

Gość _jo_

czy wasi faceci też tak zdrabniają? penis - mały, albo... On xD c*pka- myszka/mysia/muszelka/różyczka odbyt - kakałkowe oczko cycki - jabłuszka, względnie: państwo jabłuszkowie a najzabawniejsze, że mówi ze ja jestem wulgarna, kiedy mówię "pieprzyć" albo "c*pa" ale ja wcale nie jestem wulgarna, po prostu sie nie pieszczę. to pytanie może głupio zabrzmiec, ale ja jestem dziwna czy on?

Gość ojejku no
nie nie i jeszcze raz nie

Gość az mnie telepie
kakałkowe oczko? państwo jabłuszkowe? bez jaj? czy twój "facet" ma 12 lat czy mi się tylko wydaje! To obleśne i takie niemęskie...

Gość kmjuh
miałam kiedyś takiego "zdrobniacza", mdliło, mdliło, mdliło, ale jak użył "grzebyczek" ku rwa zwymiotowałam i się skończyło...

Gość _jo_
jasne że to niemęskie, czasem nawet mi sie to podoba, ale on tak bez przerwy i co najorsze przy ludziach.

Gość olaboga co za ciekawska trwoga
moj mowi penis ,pochwa,odbyt ewentualnie zwieracz,piersi bo jest dorosly i nie piesci sie jak dzieci :P

niecierpie wszelkich zdrobnień, czegokolwiek one dotyczą. irytują mnie nawet 'pieniążki' :o

Gość cipka
jakby moj facet mowil do mnie ..... ze chce wsadzic mi penisa w pochwe , a moze i spenetrowac odbyt,,,,, odgryzlabym my kutasa:))))))))