Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona na maxa

Moja teściowa to suka wredna!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gośćja marta
Moja tesciowa jest poj....bana. Mieszkam z nia. Ona na dole ja u góry. Podsłuchje mnie i męża .slyszy kazde slowo co mowimy. Mowie mezowi wyprowadzmy sie?? A on ??? - za duzo wlozylem w ta chate?? H..uj mnie strzela

Gość gość
A mój 7 letni syn uwielbia babcię. Jesli tylko może to jeżdzi tam na noc, Spędza tam część wakacji. Ale dziadkowie bardzo się im zajmują. Bardzo mi pomaga, bo moja mama choruje i jest 10 lat starsza od teściowej. Moja teściowa została babcią w wieku 46 lat.

Gość gość
Sytuacja z nocnikiem nie upowaznia do wyzywania tesciowej. Sama jestem synowa. Moze sytucja ekonomiczna tesciowej sie zmienila..a pozatym po co 2 nocniki..to nie ubrania to nie wplywa na zdrowie twojej corki. To ze emocjonalnie inaczej podchodzi do wnuka Mi è podoba mi sie za bardzo

Gość gość
Moja tesciowa to tak jak w temacie. Ktoś kto ma relacje w porządku lub w miarę w porządku nie zrozumie tego że może być aż tak źle. Ja się tak wku.... że nie utrzymuje kontaktu z ta kobieta już 2 lata i bardzo dobrze mi z tym.

Gość gość
Zło które wyrządzilismy i łzy których bylismy przyczyną wracają ze zdwojoną siłą... Po narodzinach dzidzi moja teściowa zaczęła sie rządzić, wymądrzać a mnie traktować jak już niepotrzebny inkubator. Swoimi pewnymi słowami zrobiła mi niewyobrażalną przykrość. Nie sądziłam ze matka matce moze cos takiego powiedzieć. Zamiast w pierwszych miesiącach macierzyństwa cieszyć się to ryczałam przez nią. Wzięłam się w garść i postawiłam się. Wtedy to dopiero byłam intruzem. Mąż obstał za mną i po walce jest już ok. Zrozumiała ze albo sfolguje albo nie zobaczy wiecej wnuka. A teraz nawiązując do pierwszego zdania, zło wróciło do niej z ogromną siłą. Chodzi o podział majątku po jej zmarłych rodzicach. Przez jej butę bracia nie chcą jej znać. Wszystkie sprawy walą się na łeb na szyję. W sensie ekonomicznym jest źle. Rodzina nie chce jej znać. Wstyd przed sąsiadami a to dla niej straszny problem, no bo już nie wypada siedzieć w pierwszej ławce w kościele jak roznioslo się ze sądzi sie z rodzeństwem o pieniądze i się nienawidzą. Teraz to ona płacze po nocach. Nie bądźcie wredne bo wszystko wraca.

Gość gość
Ale pierdy, wieś tańczy i śpiewa.

Gość gość
No bez przesady, lizak i nocnik no koniec świata. Wielka dumą urażona wielkiej damy. Za niskie progi to nie odwiedzaj teściowej i tyle. Wielka paniusia po studiach a słoma z buciorów wystaje, słownictwo takie, że bardziej dziecku zaszkodzi niż ten nieszczęsny lizak. A co nocnika nie musiało być w złej wierze, moja babcia tak też ma, że jak syna urodziłam to powyciągał a jakieś dziwne fanty ze strychu i naznosiła i się cieszyła tak bardzo jak dawała nosz kuźwa mam znienawidzić za to babcie? Wzięłam, podziękowałam, wyrzuciłam i tyle. Po co walczyć i kruszyć kopię o byle co.

Gość gość
A zdajecie sobie sprawę że post autorki był z 2009 roku? Jej córka ma już z 11 lat i chyba z nocnika juz nie korzysta...

Gość gość
jakbym sie miała obrazac na wszystkich o takie pierdoły to z nikim nie mogłabym miec kontaktu:D. Mama, babcia, tesciowa, tesci, szwager, szwagierka:D każdy robi cos na swoj sposob i czasami nie zapytaja mnie o zdanie, dostana reprymende i biora to na klate, ale zeby ograniczac kontakty. Moje dziecko ma praktycznie codzienny kontakt z dziadkami pomimo ze nie wszystko mi pasuje, nie mam zamiaru ingerowac (ograniczac czy zrywac kontakty)w ich relacje "bo dała lizaka". Mam syna, a drugi jest w drodze i juz boje sie co bede miec za synowa.... :-o

Gość Emka111222eee
Niestety nie wszystkie tesciowe sa zle i nie wszystkie sa dobre. Moja tesciowa w chwili gdy pierwszy raz sie widzialysmy- krótka podroz samochodem - zorganizowala wtedy jeszcze mojemu chlopakowi a obecnie mezowi awanture o to ze niszcze jego samochod , bo trzymalam torebkę na kolanach. Bylo jeszcze wiele takich historii, juz jako mezatka rozmawialam z nia o jakis planach.na przyszlosc - zadzwonila do meza z awantura ze czekamy az zdechnie. Niezliczone przypadki obrazen typu nie potrzebuje jechac na zakupy , telefon wieczorem- nie mam nawet kromki chleba , siedze o suchym pysku,nie spytalicie czy chce jechać. Akurat maz pytal ja o to za kazdym razem,a jak nie chciala jechac to pytal co jej kupic. Caly czas wydzwaniala do mojego meza i nastawiala go przeciwko mnie, robiac mu praktycznie dzień w dzien kazania o tym jaka to jestm zla, niszcze rodzine i dopowiadajac sobie historie do zwyklych slow uzytych w rozmowie. Nie wiem ,o co chodzi tej kobiecie,nawet jak jej sie nie chcialo z domu wyjsc, czy zaprosic gosci wmawiala nam ze to my jej zabrabiamy zapraszac gosci (mieszkalismy w jednym domu, ale dwoch oddzielnych mieszkanaich - daj bog !). Najlepsze bylo na swieta. Maz poprosil mnie abym zorganizowala swieta dla jego rodziny bo mama sie ucieszy. Okey zgodzilam się, maz zawsze chcial zebysmy jakos ze soba w miare żyły. Po wszystkim spakowalam jej salatke, ciasto a maz pieczen. Pozny wieczor telefon - "Ta Twoja zona to wredna suka ! " - akurat siedzialam obok kiedy odebral;) okazalo sie ze maz spakowal jej oprocz calych kawalkow pieczeni tez to co miala na talerzu. Co z tego ze powiedzial ze to on pakowal, ja jestem odpowiedzialna za wszystko co zle. Wredna , zlosliwa, sklocam cala rodzine itd. Dodam dla tych co powiedza jak moja tesciowa "ty jestes gospodynia , nie wiesz co dajesz komus ", otoz oprocz ze jestem gospodynia mam tez dwojke maluszkow w domu ktore sa wszedzie i chca wszystko. Kazda Mama to zrozumie ,takie maluszki dezorganozuja zycie choc pociech z nich wiele;) No coz , od tamtej pory nie poprawiam naszych kontaktów. Po tym jak zrobilam jej awanture o caloksztalt tworczosci , wszystkiego sie wyparla. Uwielbiam to jej mowienie czegos a pozniej udawanie za wszelka cene ze to nie mialo miejsca. Mimo tych wszystkich sytuacji zawsze staralam sie jakos przejsc do porzadku dziennego z teściową, na prosby meza, obecnie jestem juz tak zniechecona i zrazona do tej kobiety ze nie mam nawet ochoty na nia patrzec. Wszyscy sa winni wszystkiemu , tylko nie ona. Jak kupowala bluzke, to pytala nas czy ładna, kupila, ktos powiedzial jej ze brzydka i to my kazalismy jej kupic takie gowno,takich slow uzyla. Zero wlasnego rozumu. Zawsze slucha obcych. Naprawdę no jedza z niej niesamowita, bylismy z mezem na skraju , nasz zwiazek wisial na wlosku przez te kobiete. Mozna probowac być milym, mozna probowac nawiazac kontakt i zyc spokojnie ale do tego drogie Panie trzeba dwojga. Ja jako synowa zrezygnowalam. Nie zostałam wychowana tak zeby ciagle zyc posrod klotni i awantur. Cenie sobie spokój,i zycie rodzinne. Nie życzę nikomu takiej tesciowej jaka ja mam. Nie da sie z nia nawet porozmawiać poważnie jak dorosly czlowiek. Naprawde zadroszcze tym Pania,ktore maja z tesciowa normalne zdrowe kontakty ;)

Gość Daga
Dnia 10.02.2009 o 20:58, Gość Obrzydliwe to napisał:

Moja tesciowa tez popelnia bledy,popelniam je ja,moja mama..i co?Jestesmy tylko ludzmi.Jezeli jestes nastawiona negatywnie do czlowieka to bedzie przeszkadzac ci wszystko.Zgadzam sie z powyzzszym.Zacznij od siebie.Spojrz na tesciowa w inny sposob,bedziesz sie z tym lepiej cula.Tesciowej kochac nie musisz (a ja nawet swoja lubie)ale nie musisz byc dla niej az tak wredna.Chcesz zeby maz szanowal twoja rodzine?Bedzie jezeli zobaczy ze dziala to w dwoch kierunkach.Nie mysl ze meza nie boli kazde pogardliwe ,zle slowo wypowiedziane w kierunku jego rodzicow.Predzej czy pozniej przekonasz sie ze tak jest. P.S.Za chwile pewnie ktos posadzi mnie o to ze jestem mezczyzna,mezem jakiejs kobitki podobnej tobie,pyskata,zle wychowana autorko.Gdzie odrobina kultuty i czlowieczenstwa.Tak bedziesz wychowywala swoje dziecko?

Wyzywanie innych i pogardzanie nimi to tylko niewinne błedy tak. Chora jestes ?