Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klementynka888

Dziewczyny, pomóżcie proszę!

Polecane posty

Za dwa tygodnie w sobotę idę na ślub i wesele. Właśnie dowiedziałam się, że podobno mają być mrozy i wymyśliłam, że pójdę w garniturku brązowym (dokładnie: gorzka czekolada), a po Kościele przebiorę się w sukienusie. Jest problem: nie mam żadnej bluzki nadającej się na wesele. Co pasuje do taakiego koloru? Bo chybaczarnej bluzki nie wypada zakładać ;)

Jeszcze dodam, że ten garnituek jest bardzo dobrej jakości, i w ogóle jest baardzo elegancki, tylko, że właśnie nie mam bluzki. Biała koszulowa - nie będzie zbyt \"szkolnie\"??

Gość pheeeeeeeeee
moze w kolorze brudnej bieli, roz tez moze sie ladnie komponowac z brazem

Gość pheeeeeeeeee
zalezy z jakiego materialu jest garnitur

Zolcie, bezy, biele, jak odwazniej to czerwienie i zielenie sie ladnie beda komponowaac.

Gość pheeeeeeeeee
nie wiem czy taka kokarda nie bedzie przeszkadzac w dekoltdzie zakietu

Ten garnitur, to najdroższa rzecz jaką mam w szafie, dostałaam go ok 5 lat temu, a wcią wygląda wspaniale. I podobno firma też niezła: Marco Mazzarini.

Ojeju przeczytałam mój ostatni post i wygląda jakbym się chwaliła - przepraszam Chodzi mi o to, że na prawdę wygląda bardzo dobrze, wię bluzka "bazarkowa" też nie może być ;) Choć nie ukrywam, że du żej kasy wolałabym na tę bluzkę nie wydawać ;p

sukienusie? :o szkoda, że nie ma emoty pokazującej, jak rzygam.

co złego? to już sukienka jest zdrobnieniem od suknia, a Ty jeszcze bardziej zdrabniasz? ile masz lat? 5? :o

Gość pheeeeeeeeee
nie masz sie czego przyczepic tylko takiej pierdoly?

Nie mam 27 lat, a sukienka jest bardzo dziewczęca, stąd sukienusia. Widać nie masz innych problemów w życiu ;/ Pozdrawiam. PS A nawet jak miałabym lat 50, to chyba mogę się wyrażać jak chcę - jest wolność słowa z tego co mi się wydaje ;)

możesz, ale ja też mogę wyrazić swoje zdanie, a nawet skrytykować. na pewno miałaś w brzuchu 'fasolke' albo jesteś jescze 'staraczką' Pozdrawiam 🖐️ p.s. tak, nie mam większych problemów w życiu.

Ok, krytykę przyjmuję, choć jej nie rozumiem. Fasolki nie mam, nie miałam i nie jestem staraczką - pudło. Pozdrawiam! PS Zapraszam do pomocy - może ty mi coś ciekawego wymyślisz?? W co ja mam się ubrać?? Właśnie szukam bluzek na allegro...

Gość pheeeeeeeeee
bardzo prosze, ja juz nie pomoge, powodzenia w szukaniu

jeśli masz mały biust, to ta ostatnia bylaby w porządku. może jednak być słabej jakości, bo te japan style często tak mają, że tylko ładnie wyglądają na zdj. Poza tym do gorzkiej czekolady najbardziej celowałabym w ecru.

Gość pheeeeeeeeee
ja kupilam dwie rzeczy z japan fashion i sa super, wcale nie byly gorszej jakosci

No nic, dzięki dziewczyny. Ja szukam dalej od jutra. Generalnie gdybym nie była takim wielkim zmarźlakiem, nie byłoby problemu, bo poszłabym w sukience i szpilkach. Ale ten prognozowany mróz mnie przeraził ;(